Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στη Λάρισα

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ [800x600]

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 22 (Παρασκευή) και 23 (Σάββατο) Ιανουαρίου 2016 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

– Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Πλατεία Ρήγα Φεραίου) την Παρασκευή 22/01/2016, ώρες 11:00 έως 14:30 και το Σάββατο 23/01/2016, ώρες 11:00 έως 14:00.

– Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Πλατεία Ρήγα Φεραίου) το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα: 2413 506194, κυρία Λιανού Άννυ (για ραντεβού Παρασκευής )και 2413 506193, κυρία Παπαγιάννη(για ραντεβού Σαββάτου), ώρες 09:00 π.μ. – 13:00μ.μ. Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Η εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Κη ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

[wpg_thumb]

Add Comment