Π.Ο. Ελασσόνας – Αμπελωνιακός 1-1

Φιλικός Αγώνας

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (02-10-11) στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας ανάμεσα στον τοπικό Π.Ο.Ε και τον Αμπελωνιακό.Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 .

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμπελώνας ήταν πιο απειλητικός και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Συκιώτη (7΄) , Φτίκα (15′) και Παλάσκα (22′), χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο. Το γκολ για τον Αμπελώνα σημειώθηκε στο 42′ , σε μια φάση που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ , ο Φτίκας βγήκε στην αντεπίθεση , πάσαρε στον Αλεξανδρή  και χωρίς να δυσκολευτεί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Ελασσόνα από την πλευρά της είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ρέτσα (33′) και Μουρατιδη (38′) χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα , πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές , πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και εφτασε  κοντά στο γκολ με τους Αριανούτσο(48′,49′,51′) , Ρόππα (52′), Καραγκούνη (67′) και Φλίγκο (47′,87′ και δοκάρι στο 90′) ,χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Αριανούτσος στο 57′ , ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Καραΐσκος.


Οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για τον πρόσφατο αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του προπονητή της ομάδας Αλέκου Αλεξανδρή.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Α. Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης,Παληγιάννης,Τέγος,Μακρής,Τερλελής, Αποστόλου ,Μουρατίδης, Καραγκούνης ,
Χατζηβαλσάμης , Ρέτσας, Αλεξανδρής .
Αγωνίστηκαν επίσης: Παγκαρλιώτας, Καραΐσκος, Αριανούτσος, Αποστολόπουλος,Θανάσης , Πουλάκης, Χάμος , Ρόππας, Φλίγκος

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κατσίβελος,Τζαρτζάνης, Κωτούλας, Μπίκος, Γκόλτσιος, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Φτίκας, Κακαβίτσης, Παλάσκας, Συκιώτης.
Αγωνίστηκαν επίσης:Αλεξόπουλος, Ρόκκα, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Δαλακώνης.

Επόμενο φιλικό για τον Π.Ο.Ελασσόνας, το Σάββατο 08/09 στις 4.00μμ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ .Την αποστολή θα συνοδεύει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γενικός αρχηγός των ομάδων Νέων του ΠΑΟΚ, κ.Σταύρος Σαράφης.

Ο προεδρος του Π.Ο.Ελασσόνας κ. Ανδρέας Πάτσης , ευχαριστεί , τον τεχνικό διευθυντή κ.Ζήση Βρύζα και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ.Θοδωρή Ζαγοράκη , που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα.

Add Comment