Ήθη και έθιμα των ημερών ζωντάνεψαν οι Σκαμνιώτες στον Τύρναβο

38 [800x600]

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο ΌΛΥΜΠΟΣ» και ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου πραγματοποίησαν με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση θεατών ,την μουσικοχορευτική παράσταση « ΚΟΛΙΝΤΡΑ ΜΕΛΙΝΤΡΑ» Ήθη και Έθιμα του Δωδεκαημέρου το Σάββατο βράδι 19 Δεκεμβρίου γεμίζοντας ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο του Τυρνάβου ΄΄ΜΑΞΙΜ ΄΄.
Οι συμμετέχοντες χορευτές και χορεύτριες με τη Χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα με μεγάλη και ωραία προσπάθεια που έκαναν, ταξίδεψαν τους θεατές με τον καλύτερο τρόπο στους ρυθμούς του Δωδεκαημέρου, με δρώμενα και εκπλήξεις της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας, ο Σύλλογος Σκαμνιωτών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο βοήθησαν και συμβάλλανε εθελοντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.
Επίσης ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή τον << Προοδευτικό Σύλλογο Γυναικών Βρυοτόπου >> για την συνεργασία και για όλες τις κοινές φετινές πετυχημένες εμφανίσεις των Συλλόγων τους.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν οι χορεύτριες του Συλλόγου Σκαμνιωτών με τις καινούργιες παραδοσιακές στολές ολοκληρωμένες ,το κόστος καλύφθηκε από τις συνδρομές και τις χορηγίες των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο του Δημοτικού θεάτρου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.
[wpg_thumb]

Add Comment