Επίσκεψη Άννας Βαγενά στο Μουσικό Γυμνάσιο της Λάρισας

Αγαπημένη photo Άννας2015_IMG_0038 [800x600]

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας, συνοδευόμενη από τη δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο του ΔΣ της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείου Κατσίγρα, Άννυ Ψάρρα-Περίφανου, βρέθηκα μπροστά στην πιο υπέροχη έκπληξη… Το Μουσικό Γυμνάσιο της Λάρισας που αποτελεί, όπως διαπίστωσα, ένα από τα αρτιότερα φυτώρια προαγωγής της μουσικής τέχνης και του πολιτισμού.
Ο Διευθυντής του Μουσικού Γυμνασίου, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μας ενημέρωσε αναλυτικά για την ιστορία, τη λειτουργία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Μουσικό Σχολείο σήμερα. Πρέπει να σας πω ότι εντυπωσιάστηκα τόσο από την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών και της διεύθυνσης, όσο –κυρίως– από το πόσο σπουδαίο είναι το Μουσικό Σχολείο σε επίπεδο μαθητών.
Το Σχολείο προσφέρει υψηλότατου επιπέδου μουσικές σπουδές και οι μαθητές του πραγματικά ξεχωρίζουν για το ήθος, την ευγένεια, το ταλέντο και το μεράκι τους. Έφυγα από το Μουσικό Σχολείο της Λάρισας γεμάτη χαρά και αισιοδοξία για τη νέα γενιά μας. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους μαθητές, καθηγητές και γονείς-κηδεμόνες του Μουσικού Σχολείου και την ελπίδα μου να τους σταθώ όσο πιο χρήσιμη μπορώ στον ωραίο δρόμο που διάλεξαν.

[wpg_thumb]

Add Comment