Μπαλάφας: “300.100 ευρώ δόθηκαν το 2015 για όλο το Δήμο Ελασσόνας “

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΦ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΑΝΙΑΣ

ΦΩΤΟ - ΔΡΟΜΟΙ 2 [12]

Απάντηση έλαβε σε Αναφορά του ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την επίλυση προβλημάτων του οδικού δικτύου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας από τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μπαλάφα. Υπενθυμίζεται ότι στην αναφορά επισυναπτόταν έγγραφο της Δ.Κ. Κρανέας με το οποίο ζητείτο, μεταξύ άλλων, η εξομάλυνση υψομετρικής καμπύλης στη θέση Σέλωμα και στη θέση Σταυρό, η διάνοιξη δρόμου και η αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα στο δρόμο Κρανέας–Βαλανίδας, η ασφαλτόστρωση δρόμων και η παραχώρηση προωθητή για τη συντήρηση αγροτικού δικτύου.
Η απάντηση του αρμόδιου υφυπουργού έχει ως εξής:
«Σε απάντηση της ανωτέρω αναφοράς, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με θέμα «Έγγραφο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας», κατά λόγο αρμοδιότητας, σας γνωρίζουμε ότι από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για επενδύσεις (Σ.Α.Τ.Α.) έχει κατανεμηθεί στο Δήμο Ελασσόνας της Περιφερειακής Ενότητας Λαρίσης για το έτος 2015 έως σήμερα το ποσό των 300.100 ευρώ, για την κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων και έργα αναφορικά με το οδικό δίκτυο χωρικής του αρμοδιότητας.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει προβεί σε αναζήτηση στοιχείων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με το υπ’ αριθ. πρωτ. 38151/02-11-2015 έγγραφο και, μόλις περιέλθει η σχετική απάντηση, θα επανέλθουμε με νεότερο συμπληρωματικό έγγραφο.
Κατά τα λοιπά, αρμόδιο να ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Υγείας, ως προς την επαναλειτουργία του περιφερειακού ιατρείου της περιοχής».

Add Comment