Εκλογές και γενική συνέλευση του Συλλόγου Σκαμνιωτών αύριο Κυριακή

ΣΚΑΜΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “O ΟΛΥΜΠΟΣ” καλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν, στην διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ στη αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού δημαρχείου στον Αμπελώνα (πάνω από το Κ.Α.Π.Η).
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :
-απολογισμός πεπραγμένων & οικονομικός απολογισμός,
-έγκριση της έκθεσης των απολογισμών της E.E .
-Προτάσεις και Ιδέες των μελών για Δράσεις του Συλλόγου και συζήτηση πάνω σε αυτές. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση συνέρχεται την αντίστοιχη ημέρα της επόμενης εβδομάδας, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Πληροφορίες 6985564303 και δηλώσεις υποψηφιοτήτων, ακόμη και κατά την ημέρα πριν την διεξαγωγής των εκλογών.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως πάντα έτσι και φέτος θα προσφερθούν αρκετά μέλη να βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση την προσπάθεια του Συλλόγου για την αδιάβλητη και αντάξια της ιστορίας μας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών .
Προσδοκία αλλά και υποχρέωση όλων μας είναι να συμβάλουμε είτε με την υποψηφιότητα μας είτε με την παρότρυνση ικανών και με πίστη στις δυνατότητες του Συλλόγου μας μελών ανεξαρτήτου ηλικίας ώστε να υποβάλουν υποψηφιότητα.
Έχουμε πολλά και εξαιρετικά και ικανά μέλη για να πάνε το Σύλλογο μας πιο μπροστά πιο ψηλά, ας ξεκινήσουμε τώρα.
Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (6-12-2015),θα παρουσιαστεί το Ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2016 και θα προβληθούν οι χορηγοί του Ημερολογίου, σας περιμένουμε.
Δια του Δ.Σ του Συλλόγου ο πρόεδρος Δημήτριος Κοντοκώστας.

Add Comment