Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0-0

Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΟΕ - ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (4)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Φαλανιακός, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το «λευκό» 0-0, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο.
Το παιχνίδι της Ελασσόνας ήταν γρήγορο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και με τους παίκτες και των δύο ομάδων να είναι δραστήριοι και μαχητικοί, αλλά…όχι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Και οι δύο «μονομάχοι», που στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος…έχουν ξεχάσει για τα καλά την ήττα, έχασαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ.

4΄: Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Σαχίνι των φιλοξενουμένων, που ξεφεύγει και σουτάρει δυνατά, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ Μιγδάνης αποκρούει σωτήρια.
37΄: Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ όταν σε προσωρινή αδράνεια των αμυντικών της Φαλάνης, ο Τσένος σουτάρει, η μπάλα αποκρούεται αδύναμα, βρίσκει το δοκάρι και την τελευταία στιγμή την μπλοκάρει πέφτοντας ο Ζουρλαδάνης.
39΄: Νέο σουτ του Τσένου του ΠΟΕ και οι Φαλανιώτες διώχνουν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
41΄: Σουτ του «ψηλού» Γεωργούλη από δεξιά και η μπάλα μόλις άουτ.
43΄:Κεφαλιά του Περτζιόνι από καλή θέση φεύγει άουτ.
46΄: Εξαιρετική έξυπνη δυνατή κεφαλιά του Σαχίνι των φιλοξενουμένων από καλή θέση φεύγει άουτ.
60΄: Αποβολή του προπονητή του ΠΟΕ Γ. Καλτέκη από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία.
86΄: Διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων προς τον διαιτητή, ζητώντας πέναλτι σε …«ύποπτη» φάση, ενώ ο διαιτητής κ. Καραγιάννης που ήταν κοντά, διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
88΄: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Φαλανιακού, η μπάλα στα πόδια του Αλατά, που χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ(…και να «κλέψει» τη νίκη).

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραγιάννης, Ακρίβος, Τσατσαρώνης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Γκαραβέλης(76΄ Ντούφας), Γεωργούλης, Συνάπαλος, Κυρίτσης Αθ., Τσένος, Καραμάνος(56΄ Νταμπώσης), Ματούλας, Καρυπίδης(85΄ Μηνάς).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ(Φερραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Πανταζής(45΄ Μπλέντι), Λυγούρας, Σαχίνι(75΄ Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής(62΄ Ιγγλέζος), Αλατάς.

Add Comment