Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για το ντοκιμαντέρ

«Οικοδομώντας Κοινότητες Κοινών»
Ένα ντοκιμαντέρ για τα ασύρματα κοινοτικά δίκτυα Sarantaporo.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ

15 ημέρες έχουν ήδη περάσει από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια χρηματοδότησης από το πλήθος της παραγωγής του ντοκιμαντέρ της ομάδας Personal Cinema με τίτλο «Οικοδομώντας Κοινότητες Κοινών – Ένα ντοκιμαντέρ για τα Δίκτυα στην περιοχή του Σαρανταπόρου».

Μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί 37 δωρητές από Ελλάδα και το εξωτερικό, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν το συνολικό ποσό των 1.947 ευρώ, φτάνοντας το 30% του στόχου. Η προσπάθεια συνεχίζεται για 26 ακόμη ημέρες, ώστε να επιτευχθεί ο ελάχιστος στόχος των 6.200 ευρώ που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση της καμπάνιας, η οποία θα επιτρέψει όχι μόνο την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, αλλά και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του, μέσω της διοργάνωσης προβολών και ανοιχτών συζητήσεων για την επικοινωνία και στήριξη του εγχειρήματος, καθώς και για την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τα κοινά. Με άλλα λόγια, τα μοντέλα παραγωγής που βασίζονται στην αρχή της ομότιμης παραγωγής και της κοινωνικής οικονομίας.

Αυτές τις πρώτες ημέρες αναφέρθηκε από πολλούς ενδιαφερομένους δυσκολία αποστολής της προσφοράς τους online λόγω των capital controls. Γι’αυτό το λόγο έχουμε φτιάξει έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς θα ολοκληρώσετε επιτυχώς τη διαδικασία και τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν παρόλο αυτά συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα αποστολής της προσφοράς σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@sarantaporo.gr
Δείτε ένα promo trailer video του ντοκιμαντέρ εδώ, και ένα promo video της καμπάνιας χρηματοδότησης εδώ.
Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια χρηματοδότησης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προσφέροντας το ποσό που επιθυμείτε στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, καθώς και κοινοποιώντας αυτή τη καμπάνια σε γνωστούς και φίλους σας, παροτρύνοντάς τους επίσης να συνεισφέρουν.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της καμπάνιας

Add Comment