“Απροετοίμαστος” ο Ευαγγέλου στη συνέντευξη στην τηλεόραση του ASTRA

astra tv

“Απροετοίμαστος” φάνηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου στη συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ και στο δημοσιογράφο Δημ. Μαρέδη.

Από την πρώτη κιόλας ερώτηση, που αφορούσε τα έργα του πρώτου χρόνου της θητείας του, ο κ. Ευαγγέλου έδειχνε αμήχανος και έκανε μία γενική αναφορά στις δυσκολίες που υπάρχουν, προσπαθώντας να θυμηθεί ποια έργα ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Τελικά, θυμήθηκε ότι θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις σε διάφορους δρόμους, ότι προχωρά ο δρόμος Λιβάδι – Σαραντάπορο (παρεμπιπτόντως είναι έργο της Περιφέρειας), υπάρχει σχεδιασμός για βελτίωση του οδοστρώματος και της αγροτικής οδοποιίας… (!).

Όσο και αν προσπάθησε ο δημοσιογράφος να του δώσει “πάσα” για να παρουσιάσει τη δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα, το μόνο που κατάφερε να παρουσιάσει ο κ. Ευαγγέλου ως επιτυχία είναι το κοινωνικό παντοπωλείο – φαρμακείο – βεστιάριο – φροντιστήριο.

Αυτά για τον πρώτο χρόνο… γιατί όταν η συνέντευξη έφτασε στις 4 κύριες προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια, εκεί τα πράγματα πήγαν ακόμη χειρότερα…

Ο κ. Ευαγγέλου, που έδειχνε φανερά ότι δεν περίμενε αυτή την ερώτηση, σκέφτηκε αρκετά για να παρουσιάσει τελικά ως βασικές προτεραιότητες την δημιουργία περισσότερων βιολογικών καθαρισμών, την ανέγερση κλειστής αγοράς (!) στο υφιστάμενο χώρο της λαϊκής, τις ασφαλτοστρώσεις και τα δύο ενημερωτικά (?) σημεία-κτίσματα, ένα στην είσοδο του δήμου και ένα μέσα στην Ελασσόνα.

Απάντηση δυσανάλογη του χρόνου που του διέθεσε η εκπομπή του ΑΣΤΡΑ, ο Δήμαρχος Ελασσόνας φάνηκε να μοιράζεται με τους τηλεθεατές προσωπικές του σκέψεις, αφού καμία παραπάνω πληροφορία δεν πρόσθεσε σ’ αυτά, αλλά περισσότερο έμοιαζε να μη θέλει να πει πολλά, σχεδόν κρατώντας τα μυστικά. Ίσως και για έκπληξη, ποιος ξέρει…

Και επειδή μόνο οι πολίτες του δήμου μπορούν να κρίνουν το όποιο έργο έγινε μέχρι σήμερα, τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου και την ίδια την παρουσία του δημάρχου στην τηλεοπτική συνέντευξη, το βίντεο της συνέντευξης ενσωματώθηκε εδώ:

Add Comment