Παραιτήθηκε ο Αν. Σερετίδης από Πρόεδρος Επιτροπής του δήμου

ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ

Από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη έχει καταθέσει τη δήλωση παραίτησής του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας, κ. Ανέστης Σερετίδης, και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή μόλις χθες (14/10/15) από το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου, ενώ παραμένει ως είχε στη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο λόγος βέβαια της παραίτησής του δεν έγινε δημοσίως γνωστός, αλλά σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις ο κ. Σερετίδης επικαλέστηκε το φόρτο εργασίας τόσο της θέσης του ως αντιδημάρχου όσο και της δουλειάς του ως ελεύθερου επαγγελματία.

Και φυσικά είναι ανθρώπινο να υποβάλλει κανείς την παραίτησή του, όταν επιβαρύνεται υπέρμετρα από τα δημόσια καθήκοντά του, ωστόσο δε θα επέλεγε εύκολα να υποβάλει την παραίτησή του στις 2/9/2015, ενώ η παραίτηση θα γινόταν αποδεκτή στις 14/10/2015 (!). Και αυτή ακριβώς η χρονική απόσταση που χωρίζει την παραίτηση από την αποδοχή είναι ενδεικτική του κλίματος δυσπιστίας που μεταφέρει η δήλωση παραίτησης…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποτελεί συνήθως ευθεία μομφή στο πρόσωπο του αποδέκτη, όταν η δήλωση παραίτησης δε γίνεται σε άμεση συνεννόηση με τον ίδιο τον αποδέκτη, εν προκειμένω τον κ. Ευαγγέλου.

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο αντιδήμαρχος κ. Διον. Μπαλούκας.

Add Comment