Επίκαιρες παρεμβάσεις Κ. Χρυσόγονου στο Ευρωκοινοβούλιο

Plenary session in Strasbourg - Week 24 2015
Plenary session in Strasbourg – Week 24 2015

Παρέμβαση του Κώστα Χρυσόγονου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάργηση της θανατικής ποινής

Την επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση κάθε μέσο πίεσης και κάθε εργαλείο πολιτικής για να συμβάλει στην εκστρατεία της εξάλειψης της θανατικής ποινής παγκοσμίως υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος με παρέμβασή του χθες βράδυ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ερώτηση του Κώστα Χρυσόγονου για το παθητικό κάπνισμα των ανηλίκων

Ερώτηση για τις δράσεις που προτίθεται να λάβει η Επιτροπή υπέρ των ανηλίκων που εκτίθενται στο παθητικό κάπνισμα κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση του καπνίσματος σε επιβατικά οχήματα στην Αγγλία όταν επιβαίνουν σ΄ αυτά ανήλικοι.

Eρώτηση του Κώστα Χρυσόγονου για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις

Γραπτή ερώτηση για τις προτεινόμενες να εφαρμοστούν στην Ελλάδα φορολογικές μεταρρυθμίσεις και την εξάντληση πλέον της φοροδοτικής ικανότητας των Ελλήνων ιδίως των χαμηλών οικονομικών στρωμάτων απηύθυνε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

Παρέμβαση του Κώστα Χρυσόγονου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στην Τουρκία

Τη διολίσθηση της Τουρκίας προς τον αυταρχισμό, τις μαζικές παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί εν γένει η διεθνής στάση της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή υπενθύμισε με παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

Ερώτηση του Κώστα Χρυσόγονου για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε αμερικανικές εταιρίες

Ερώτηση για τα εχέγγυα που θα παρέχει η νέα συμφωνία-ομπρέλα για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αφορμή πρόσφατη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Ένωσης που επικρίνει τις πρακτικές των εταιριών στις ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή προσωπικών δεδομένων Ευρωπαίων πολιτών.

Παρέμβαση του Κώστα Χρυσόγονου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος

Ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να διαχειριστεί τις προσφυγικές ροές χωρίς όμως να αντιμετωπίζει τα αίτια που τις δημιουργούν υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος με παρέμβασή του σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Eρώτηση του Κώστα Χρυσόγονου για τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης

Γραπτή ερώτηση για τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης και τις συνέπειες αυτής στο παρόν και το μέλλον του κράτους πρόνοιας απηύθυνε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

Add Comment