Δυναμική παρουσία της Π.Θ. σε διεθνή έκθεση περιπατητικού τουρισμού

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Θεσσαλία κερδίζουν τις διεθνείς αγορές

ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην διεθνή έκθεση περιπατητικού τουρισμού και δραστηριοτήτων στη Φύση «TourNatur 2015» στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου συμμετέχει για δεύτερη φορά με δικό της περίπτερο.
Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν από την πρώτη μέρα το χώρο της. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της χώρας μας στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας ο οποίος συζήτησε με τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Μπουτίνα και τους συνεκθέτες του θεσσαλικού περιπτέρου τις δυνατότητες προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Θεσσαλία στη γερμανική αγορά.
Η “TourNatur” δείχνει ένα εντελώς εξωστρεφές και ανοικτό πρόσωπο και φιλοξενεί εκθέτες από την μακρινή Κούβα , τα Κανάρια νησιά , την Ελλάδα και πολλούς προορισμούς σε όλη την υφήλιο. Η χώρα μας σ αυτή την διοργάνωση έχει εκθέτες 34 προορισμούς για περιπατητικό τουρισμό , για τουρισμό βουνό , αναρρίχηση , ορειβασία .
Παρατηρείται ότι στη συγκεκριμένη έκθεση σημειώνεται μεγάλο ενδιαφέρον από δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες αλλά κυρίως από το κοινό που επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό την αγορά πακέτων διακοπών.
Η έκθεση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.
[wpg_thumb]

Add Comment