Σε τουριστική έκθεση στη Γερμανία η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Για τον αναρριχητικό και τον ορειβατικό τουρισμό

εκθεση τουρισμου γερμανια

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση “TourNatur 2015 – The No. 1 fair for trekking and hiking” στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση έχει εξειδίκευση στον τουρισμό βουνού, στον αναρριχητικό και τον ορειβατικό τουρισμό . 
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην περιοχή του Ολύμπου και των Μετεώρων αλλά και στην Λίμνη Πλαστήρα, τα ορεινά των Τρικάλων και το Πήλιο για τον περιηγητικό τουρισμό.
Επιπρόσθετα, στους επισκέπτες θα παρουσιαστεί και το εντυπωσιακό έργο που ολοκληρώνεται σύντομα και αφορά την ψηφιοποίηση του Ολύμπου και των Μετεώρων με τη δημιουργία αντιστοίχων “μίνι” Πλανηταρίων.
Εμμένοντας στο δόγμα πως «Ο τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής” όπως πολλές φορές έχει σημειώσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια είτε σε επίπεδο έργων και υποδομών, είτε σε αυτό της ανάδειξης, για να μπορέσει να προβάλλει την περιοχή μας προσδοκώντας σε σειρά θετικών συνεπειών στην κοινωνία και την τοπική οικονομία μέσα από την ανάπτυξη.
Στην έκθεση θα παραστεί ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας και εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Τουρισμού.

Add Comment