«Έσβησε» ξαφνικά 39χρονος περιπτεράς στην Ελασσόνα

«ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΚΕΡΙ ΚΗΔΕΙΑ

Σοκ, θλίψη και μεγάλη συγκίνηση στην κοινωνία της Ελασσόνας και στη γύρω περιοχή από τον αιφνίδιο χαμό 39χρονου «περιπτερά», γνωστού Ελασσονίτη, που την ώρα που ξεκουραζόταν στο σπίτι του, ξημερώματα Δευτέρας, «έσβησε» από οξύ καρδιακό επεισόδιο!
Πρόκειται για τον Αθανάσιο Νατσιούλη του Θωμά, ετών 39, κάτοικο Ελασσόνας, που λίγο πριν τις 3.30 τα χαράματα, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία με δυνατούς πόνους στο στήθος, φροντίζοντας να ενημερώσει τους οικείους του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και το ΕΚΑΒ και με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στη συνέχεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Λάρισας. Δυστυχώς, όμως, είχε επέλθει το μοιραίο…

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ 39Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος, που διατηρούσε περίπτερο στην πλατεία του Βαροσίου, στο συνοικισμό Αμπελοκήπων της Ελασσόνας, λίγες ώρες πριν το άσχημο περιστατικό, εργαζόταν κανονικά στο περίπτερο του, εξυπηρετώντας κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους επισκέπτες.
Ο Θανάσης Νατσιούλης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Για πολλά χρόνια με τον πατέρα του Θωμά Νατσιούλη (…απεβίωσε ξαφνικά πριν λίγα χρόνια) διατηρούσαν στην Ελασσόνα γνωστή οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρολογικών υλικών. Άτομο της Ελασσονίτικης «πιάτσας», ευγενικός, εξυπηρετικός, συνεπής επαγγελματίας, άτομο της καλής παρέας, με χιούμορ.
Αφήνει πίσω του την μητέρα του Καλλιόπη, την σύντροφο του Αναστασία, τις αδελφές του Μαρία και Δήμητρα, αλλά και πολλούς φίλους του που «στέκονται» με την απορία του «πως έσβησε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα» ο άνθρωπος που λίγες ώρες πριν έδειχνε ζωντανός και δυνατός».
Η κηδεία του άτυχου 39χρονου Ελασσονίτη, που «έφυγε» τόσο νέος, θα γίνει σήμερα Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, στον ιερό ναό Εισοδείων της Θεοτόκου Ελασσόνας.

Add Comment