Έμειναν στο «Χ» Π.Ο.Ε. και Γιάννουλη

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΟΕ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ (1)

Έμειναν στο «Χ»(1-1) ο Π.Ο. Ελασσόνας με τη Δήμητρα Γιάννουλης, στο φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Ελασσόνας, παρουσία αρκετών φιλάθλων.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με μοιρασμένη την υπεροχή για τις δύο ομάδες, που μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο τοπικό πρωτάθλημα(ευνοϊκές για τον ιστορικό Π.Ο.Ε.), τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρεθούν αντίπαλοι στη μεγάλη κατηγορία του Νομού.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Π.Ο.Ε. και Γιάννουλη έπαιξαν συγκρατημένα, προσπαθώντας να φυλάξουν τα «νώτα» και να περιορίσουν τα λάθη τους και σίγουρα οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, αφού χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί παίκτες.
Ο Π.Ο. Ελασσόνας προηγήθηκε στο 7΄, όταν η μπάλα από τα πόδια του έμπειρου Σισμανίδη μεταβιβάστηκε στον Μάρκου, που έφυγε από τα αριστερά. Αυτός, με ιδανική πάσα-σέντρα την έδωσε στον αμαρκάριστο στην περιοχή Γκαμπέτα, ο οποίος με ωραίο κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σδούγκα, γράφοντας το 1-0.
Στο 25΄, η Δήμητρα Γιάννουλης ισοφάρισε, όταν ο δραστήριος Εμμανουήλ, με υποδειγματική προσπάθεια και σουτ έγραψε το 1-1.
Να σημειωθεί ότι και τα δύο τέρματα του αγώνα καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.
[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπουροτζήκας Θ., Νάκας Χρ., Τάνας Ι.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παγκαρλιώτας): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Γ., Περτζιόνι, Μπούσιας, Μπαριγιάννης, Σισμανίδης, Ματούλας, Ελευθεριάδης, Μάρκου, Γκαμπέτας, Ντούφας.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μιγδάνης, Τζήκας, Κυρίτσης Αθ., Γκαραβέλης, Τριανταφύλλου, Καραμάνος, Θέμελης, Συνάπαλος, Ζυγογεώργος, Τάμπας, Μπαρλαγιάννης, Μίχης Αλκ., Ουσταμπασίδης, Γκαντούνας, Δριστέλλας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Μπακογιάννης): Σδούγκας, Μακρής, Μηνάς, Καλούσης, Κουρούτσαλης, Μπέτσιος, Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Κατσαμάκας.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κυριάκης, Δαούλας, Γκαραβέλης, Μαντζαφλάρας, Μιχαήλ, Κατσιάνας, Παλάντζας Ν., Μπαντέτσιος, Μούσιος, Παρλάντζας Π., Γκαλγκανόπουλος, Τζουρτζουκλής.

Add Comment