Νέα διοίκηση στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΛΚΗΣ ΠΑΛΑΓΚΑΣ

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αίσιο αποτέλεσμα είχαν οι διεργασίες και οι εκλογικές συμπληρωματικές διαδικασίες, που είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Παλάγκας, αφού και μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο με νέα μέλη για την ιστορική ομάδα της επαρχίας Ελασσόνας.
Ο πρόεδρος Άλκης Παλάγκας εκλέχτηκε ξανά στην θέση την οποία κατείχε παμψηφεί και πλέον θα πλαισιώνεται από τους αντιπροέδρους Αντώνη Λιάνο και Κώστα Γκουρένα αλλά και την «σημαία» της ομάδας, στην θέση του τεχνικού διευθυντή με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαμαρά να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο. Δύο επίσης βετεράνοι που αγωνίστηκαν στις ομάδες της Ελασσόνας, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Κουρδής αναλαμβάνουν τις θέσεις του γενικού αρχηγού και του εφόρου, αντίστοιχα.
Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι:

Πρόεδρος: Άλκης Παλάγκας / αντιπρόεδρος Α’: Αντώνης Λιάνος / αντιπρόεδρος Β΄: Άλκης Παλάγκας / τεχνικός διευθυντής: Γιάννης Σαμαράς / γενικός αρχηγός Α΄: Δημήτρης Κωνσταντινίδης / γενικός αρχηγός Β΄: Αναστάσιος Δατσογιάννης / έφορος Α΄: Κώστας Κουρδής / εφορος Β΄: Νίκος Βίτκος / γενική γραμματέας-ταμίας: Αλεξία Παλάγκα / μέλη: Θοδωρής Δριστέλας, Κώστας Τρανουλίδης, Θεόδωρος Λαναρίδης, Λευτέρης Χατζούλης.
Αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Αργυρόπουλος, Θανάσης Λυγούρας, Θωμάς Κωσταφάκας, Μιχάλης Παλάσκας.
Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε: «Ξεκινάμε σήμερα μια νέα προσπάθεια, συνέχειας της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα μας, τον Π.Ο.Ε. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστώ όλα τα νέα μέλη για την στήριξη και πρώτο μας μέλημα είναι η απόκτηση ενός προπονητή που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν καλύτερο ποδόσφαιρο και θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».
Ο αντιπρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Επιστρέφω σήμερα στην ομάδα που πριν χρόνια μου έδωσε την δυνατότητα να ηγηθώ της προεδρίας και της ηγεσίας της. Σήμερα είναι μεγάλη μου η χαρά γιατί θα βρίσκομαι δίπλα στον πρόεδρο Άλκη Παλάγκα που πέρυσι ολοκλήρωσε μια χρονιά στον Π.Ο.Ε., με καλή αγωνιστική πορεία, με Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές και με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, με καθαρό ταμείο εσόδων-εξόδων και με όνειρο ο Π.Ο.Ε. να γράψει ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην τεράστια ιστορία του. Καλούμε όλους τους φίλους και τους παλαίμαχους δίπλα μας, σε αυτήν την νέα προσπάθεια».

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment