Στην Πικρολίμνη Κιλκίς ο μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων

ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ (5)

Στην περιοχή του Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα στην Πικρολίμνη Κιλκίς μετέβη και λειτούργησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, το περασμένο Σάββατο.
Ο μητροπολίτης Ελασσώνος συγχοροστάτησε με τον οικείο μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ στα εγκαίνια του Ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου Πικρολίμνης και στην πρώτη πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία που ακολούθησε.
Παρουσία του βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργαντά και του δημάρχου Κιλκίς κ. Σισμανίδη, ο σεβασμ. μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε με θέρμη τον Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα για την αποδοχή της πρόσκλησης του για την παρουσία στην τέλεση των εγκαινίων του ναού.
Με τη σειρά του, ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων ευχαρίστησε τον οικείο μητροπολίτη για την τιμή να πραγματοποιήσουν από κοινού τα εγκαίνια του ναού, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη χαρά του που βρέθηκε στο Κιλκίς, περιοχή όπου συνδέεται πνευματικά, αφού ο ίδιος φέρει το όνομα του μακαριστού μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Χαρίτωνος. Ολοκληρώνοντας, ο κ. Χαρίτων ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν με θέρμη και προσέφεραν για να έχει η περιοχή ένα ναό «κόσμημα», η μικρή Πικρολίμνη Κιλκίς, που ήδη είναι γνωστή για την περίφημη λίμνη της.

[wpg_thumb]

Add Comment