Εκλογές για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στην Ελασσόνα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

πασοκ

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε πολύ γρήγορα τη διαδικασία μετεξέλιξης και να αφήσουμε πίσω μας τις λογικές της εσωστρέφειας, της κομματοκρατίας, της ευνοιοκρατίας, της μονιμότητας στην πολιτική και της επαγγελματικής αντίληψης. Στόχος μας είναι το ΠΑΣΟΚ να σταθεί όρθιο κομματικά και κοινοβουλευτικά με το νέο του Πρόεδρο, το νέο του Γραμματέα και τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Και αυτό το στόχο πρέπει να τον υπηρετήσουμε όλοι. Προτεραιότητά μας είναι η περιφρούρηση της ενότητας, αλλά όχι μιας επίπλαστης ενότητας, που θα συνοδεύεται από την επιστροφή των πρωταγωνιστών του απολυτού πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αλλά η αρχή της επανασύνδεσης του ΠΑΣΟΚ με τη λαϊκή του ρίζα, με όλους εκείνους που η κρίση έσπρωξε και συνεχίζει να σπρώχνει στο κοινωνικό περιθώριο.
Υπάρχει κι ένας άλλος στόχος, ακόμη πιο σημαντικός: Μόλις έχουμε όλα μας τα όργανα, να ανοίξει ένας ειλικρινής διάλογος με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, τις δυνάμεις της προόδου. Ο διάλογος αυτός -δε θέλω να το επαναλάβω, το έχουν πει όλοι- προφανώς δε χωράει τη Δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία. Ο διάλογος αυτός δεν δημιουργεί κίνδυνο να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ.Ο διάλογος αυτός έχει μόνο να δώσει. Είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα προς το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά και όλους τους παλιούς μας συντρόφους, όχι όμως αυτούς που είναι το σύμβολο του οπορτουνισμού. Είναι ένα κάλεσμα προς αυτούς που ακολούθησαν και το ΚΙΔΗΣΟ αλλά για συναισθηματικούς λόγους, γιατί αγάπησαν και αγαπούν όπως όλοι εμείς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Γι΄ αυτούς οι πόρτες του διαλόγου θα είναι ανοιχτές.
Καλείται λοιπόν η βάση του ΠΑΣΟΚ να δώσει απαντήσεις, όπως έδωσε το συνέδριο. Καλείται να επιβεβαιώσει την πορεία της ανανέωσης, που ξεκίνησε στο Συνέδριο.
Μουσιός Κων/νος Γραμματέας Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας.

Η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΩΡΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ 09:00 ΠΜ ΕΩΣ 19:00 ΜΜ

Add Comment