Ελασσονίτισσα πλουσιότερη κατά 250.000 ευρώ!

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Ήταν μόλις πριν λίγες ημέρες, όταν η είδηση που έλεγε ότι ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού λαχείου που έδινε 3.000.000 ευρώ στους τυχερούς πουλήθηκε από το πρακτορείο «Ελπίς – Χαϊδά» της Λάρισας (επί της οδού Παπαναστασίου), με ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αυγέρο, «απλώθηκε» σε όλη την Ελλάδα.
Τα 3.000.000 ευρώ του πρώτου αριθμού της 19ης Κλήρωσης της 12ης Μαΐου, τελικά, δεν προτίμησαν μόνο ένα τυχερό, αλλά μοιράστηκαν σε πολλές τσέπες, αφού για αυτό φρόντισαν πλανόδιοι λαχειοπώλες της περιοχής μας, που μοίρασαν δέκα πεντάδες του χρυσού αριθμού 22904, που… μετά την κλήρωση έγιναν ζεστό χρήμα!
Οι τυχεροί ήταν Λαρισαίοι, Τυρναβίτες, αλλά και Ελασσονίτες, που φρόντισαν να αγοράσουν λαχεία από πλανόδιο Τυρναβίτη λαχειοπώλη, που εμφανίζεται τακτικά και στην Επαρχία Ελασσόνας.
Όπως έγινε γνωστό, στη συγκεκριμένη κλήρωση άτομο από την Ολυμπιάδα Ελασσόνας κέρδισε το αξιοσέβαστο ποσόν του 1.000.000 ευρώ, ενώ μικρότερα ποσά ζέσταναν τις τσέπες και άλλων τυχερών.
Χαρακτηριστικό είναι πως κάποιοι από τους τυχερούς του πρώτου αριθμού δεν πήραν καν είδηση για το θησαυρό που υπήρχε στις τσέπες τους και το έμαθαν καθυστερημένα.
Σε κεντρικό πρακτορείο της Ελασσόνας, το πρωί της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε κυρία μεσήλικας, ανυποψίαστη, ζητώντας από τον πράκτορα να ελέγξει έτσι απλά την πεντάδα που είχε μαζί της. Όταν ο πράκτορας, ελέγχοντας τα λαχεία, την ενημέρωσε με χαμόγελο ότι ο αριθμός της κερδίζει το ποσόν των 250.000 ευρώ, αρχικά πίστεψε πως αστειεύεται μαζί της και…της κάνει πλάκα. Σαστισμένη, έκπληκτη και «παγωμένη» για ό,τι άκουσε, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί και κάθισε για λίγο. Μετά της εξηγήθηκε πως είναι από τους τυχερούς της συγκεκριμένης κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου και η αρχική έκπληξη μετατράπηκε σε πλατειά χαμόγελα, ενώ οι πελάτες του πρακτορείου, πληροφορούμενοι εκείνες τις στιγμές για την εύνοια της «θεάς τύχης», άρχισαν να χειροκροτούν και να επευφημούν αυθόρμητα, συμμετέχοντας στη χαρά της τυχερής Ελασσονίτισσας.
Και όλα αυτά σε ιδιαίτερες ημέρες και ώρες…εθνικού τζόγου και πενίας, αφού τα μηχανήματα των πρακτορείων της περιοχής μας και όλης της χώρας έχουν πάρει φωτιά λόγω των συνεχόμενων τζακ – ποτ στο τζόκερ.

Add Comment