ΨΗΦΙΣΑΝ 121 ΑΤΟΜΑ

Untitled-2

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όσον αφορά τη μαζικότητα, η συμμετοχή στις εκλογές Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου, από τις οποίες εκλέχτηκαν τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου.
Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Μάη 2015 στην Καλλιθέα, έλαβαν μέρος 121 αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα χωριά του Ολύμπου, εκλέγοντας έτσι επταμελές διοικητικό συμβούλιο, τριμελή εξελεγκτική επιτροπή και έξι αντιπροσώπους για την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ).
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας χαιρετίζει τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο των χωριών της περιοχής του Ολύμπου, που με την μαζική τους συμμετοχή στη διαδικασία ανέδειξαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανασύνταξη του αγροτικού κινήματος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ΕΟΑΣΝΛ και στέλνοντας το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα.
Συγκεκριμένα, ψήφισαν συνολικά 121 άτομα, εκ των οποίων βρέθηκε 1 λευκό, 1 άκυρο ψηφοδέλτιο και 119 έγκυρα. Στο Δ.Σ. του Συλλόγου εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά:
1 ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΚΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΛΙΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ
5 ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6 ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7 ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Ε.Ε. εξελέγησαν:
1 ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3 ΚΑΤΩΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τέλος, αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία εκλέχθηκαν οι:
1 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΚΑΖΑΚΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
3 ΚΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΛΙΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ
6 ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Σημειώνεται τέλος, πως στο προσεχές διάστημα θα συνέλθουν σε σώμα τα νέα όργανα του Συλλόγου και θα γίνει σε αυτά η κατανομή των αξιωμάτων.

Θέματα #αγροτικός σύλλογος #γεωργία #Δ.Ε. Ολύμπου #Δήμος Ελασσόνας #κτηνοτροφία