Πραγματοποιήθηκε πολιτιστική εκδήλωση του 1ου Λυκείου Ελασσόνας

P1060086

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα « Βασίλειος Φαρμάκης » το 1ο Λύκειο Ελασσόνας πραγματοποίησε εκδήλωση , με θέμα «Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια του τόπου μας» στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την διευθύντρια κ. Παπαευθυμίου Μαρία, Ζαρκαδή Ελένη και Πλιάτσικα Κων/νο .
Οι μαθητές παρουσίασαν την εργασία τους σε ηλεκτρονική μορφή και μετά χόρεψαν χορούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας με παραδοσιακές φορεσιές . Στην μουσική συμμετείχαν οι μουσικοί κ. Αρσένης Βαγγέλης στο τραγούδι μαζί με την κόρη του Αρσένη Κατερίνα μαθήτρια της Α’ Λυκείου, ο κ. Αντωνίου Κώστας στο ακορντεόν , ο κ. Σαμόλαδος Γιάννης στα κρουστά , τους οποίους ευχαριστούμε , όπως και Μπίλης Δημήτρης στο κλαρίνο και Παπουλιάς Χρήστος στην κιθάρα , μαθητές της Α’ Λυκείου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Βησσαρίωνας , γονείς και πολύς κόσμος που χειροκρότησαν τους μαθητές για την υπέροχη βραδιά . Πολλά τα μηνύματα με σπουδαιότερο την αγάπη για την παράδοση και τη σημασία της στη ζωή του ανθρώπου .
Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί και συγχαίρει μαθητές, εκπαιδευτικούς και όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

[wpg_thumb]

Add Comment