Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΣΥΚΟΥΡΙΟ 3-0

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 13

Ακόμη μια νίκη για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που τον κρατάει ζωντανό στη διεκδίκηση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του Νομού.
Τη φορά αυτή, κέρδισε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα το Συκούριο με 3-0, φροντίζοντας να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, αφού τα δύο γκολ(από τα τρία του αγώνα) μπήκαν στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου.
Η ομάδα της Ελασσόνας ήταν για μια ακόμη φορά καλή, με έξυπνους συνδυασμούς(ιδίως στο β΄ ημίχρονο που ανέβασε ρυθμούς) και αποτελεσματική. Οι φιλοξενούμενοι, που δίνουν τη δική τους «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, έδειξαν με την απόδοση τους, πως θα τα καταφέρουν.

Φάσεις – γκολ

12΄: Από τα αριστερά, δυνατό σουτ του Ντούφα αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά το «ριμπάουτ» δίνει την ευκαιρία στον Μάρκου να σουτάρει, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
16΄: Αντεπίθεση των παικτών του Συκουρίου, η μπάλα από δεξιά στα πόδια του Κανταρίνου, που από καλή θέση σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα….ψηλά άουτ.
18΄: Έξυπνη κεφαλιά του προωθημένου Καζάκη και ο τερματοφύλακας Μαλλιόπουλος διώχνει σωτήρια.
44΄: Σουτ του δραστήριου Ντούφα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Συκουρίου.
45΄: Μεγάλη ευκαιρία για το Συκούριο να ισοφαρίσει το σκορ. Από αριστερά έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Πικούλη φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
49΄: Συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ελευθεριάδη, που σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξιό δοκάρι.
51΄: Ωραίο σουτ του Ελευθεριάδη γράφει το 2-0, μέσα σε πανηγύρια.
59΄: Σουτ του Κανταρίνου φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
70΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν στην κεφαλιά του Γκαμπέτα, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την εστία των φιλοξενουμένων και στη συνέχεια απομακρύνεται σε κόρνερ την τελευταία στιγμή από τερματοφύλακα και αμυντικούς.
75΄: τραυματισμός του Βαρσάμη του Συκουρίου, υποχρεώνει τους φιλοξενουμένους να συνεχίσουν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές τους.
79΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ του …«συνήθη υπόπτου» Ελευθεριάδη σφραγίζει τη νίκη του ΠΟΕ, γράφοντας το 3-0 .
82΄: Εξαιρετική προσπάθεια του Αθανασέλου, που προχωράει με τη μπάλα στα πόδια και σουτάρει, υποχρεώνοντας τον Μαλλιόπουλο να αποκρούσεισωτήρια.
84΄: Σουτ του Περτζιόνι φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κισσάβου.
87΄: Διπλή ευκαιρία του Ματούλα να σκοράρει, όταν τα σουτ που κάνει αποκρούονται την τελευταία στιγμή από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
89΄: Νέο σουτ του «δαιμόνιου» Ματούλα, φεύγει μόλις άουτ.

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βασιλός, Γκρέτσης, Μακρής

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Λίκα, Αβέλλας(64΄ Παπαδήμος), Καζάκης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Σισμανίδης(46΄ Αθανασέλος), Ελευθεριάδης, Μάρκου, Ματούλας, Ντούφας(60΄ Καλτέκης).

ΣΥΚΟΥΡΙΟ(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Βαρσάμης, Κατσάς(34΄ λ.τ. Μητσογιάννης), Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Γκρέτσης(61΄ Τόπης),Τζούρας(61΄ Κακαγιάννης), Πικούλης, Κανταρίνος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment