Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΝΑΒΡΑ 1 – 0

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 1

Πολύτιμο «τρίποντο» για τον Π.Ο. Ελασσόνας στη μάχη της κορυφής για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Νομού, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 της «ψυχωμένης» Ανάβρας και συνεχίζουν να ελπίζουν.
Το παιχνίδι ήταν γρήγορο, με δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες. Η ομάδα του Π.Ο.Ε. που άρεσε, αγωνίστηκε στο «ντέρμπι» με πάθος και πίστη για τη νίκη, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, και τα κατάφερε, έχοντας απέναντι της μια επικίνδυνη ομάδα, που προσπάθησε για κάτι καλό έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

8΄: Σουτ του Ματούλα από καλή θέση φεύγει άουτ.
20΄: Συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα φθάνει στα πόδια του Μάρκου, που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Ανάβρας μπλοκάρει.
21΄: Κεφαλιά του προωθημένου Καζάκη φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι.
25΄: Αντεπίθεση της Ανάβρας και το σουτ του Κορδαλή από δεξιά φεύγει άουτ.
31΄: Νέα ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος του ΠΟΕ, προλαβαίνει και μπλοκάρει τη μπάλα ο Γκουτζουρέλας μπροστά στον Ριζούλη.
41΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, που συνεργάζονται θαυμάσια και το σουτ του Ελευθεριάδη μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα της Ανάβρας.
45΄: Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ όταν μετά από άψογο συνδυασμό, ο Ελευθεριάδης δίνει πάσα στον Ντούφα, αυτός από ιδανική θέση σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τσικόπουλου.
47΄: Οι παίκτες του ΠΟΕ συνδυάζονται και ο «συνήθης ύποπτος» Ελευθεριάδης από καλή θέση με άπιαστο κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
55΄: Νέο σουτ του Ελευθεριάδη φεύγει άουτ.
58΄: Δυνατό σουτ του Ματούλα και οι φιλοξενούμενοι προλαβαίνουν και διώχνουν σε κόρνερ.
59΄: Ωραία αντεπίθεση των παικτών της Ανάβρας με προϋποθέσεις για κάτι καλό, η μπάλα στα πόδια του Κορδαλή, που από ιδανική θέση για να σκοράρει…με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα απελπιστικά ψηλά άουτ.
87΄: Ευκαιρία για την Ανάβρα να ισοφαρίσει, μετά από «αναμπουμπούλα» στη μικρή περιοχή του ΠΟΕ.

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γκάγκας, Νατσιούλας, Νίκζας

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Φάνης Τσέλιος): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Σιαφαρίκας, Περτζιόνι, Καζάκης, Γκαμπέτας, Μάρκου(80΄ Καραμάνος), Σισμανίδης(87΄ Κυρίτσης Ι.), Ελευθεριάδης, Ματούλας, Ντούφας(75΄ Κυρίτσης Θ.)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΒΡΑΣ(Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Μαλλιάρας(65΄ Χαιδούλης), Γιαννουλέας, Γκόγκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Ριζούλης, Σαπουνάς, Σχοινάς, Δημόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment