Ξεκίνημα για τα τμήματα βόλλεϊ του ΓΣΕΕ

Τη Δευτέρα 29/8 στις 7:30 η ώρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου ,ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μία αγωνιστική χρόνια όπου η ομάδα  θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε Εθνικό Πρωτάθλημα αυτό της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο για τα καθιερωμένα δρώμενα της πρώτης συγκέντρωσης και στη συνέχεια, όλη η ομάδα θα μεταβεί, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση  υπό το φως των προβολέων..
Ολόκληρη η προπονητική βδομάδα, θα πραγματοποιηθεί στο χόρτο του συγκεκριμένου γηπέδου και στη συνέχεια η ομάδα θα ΄΄πατήσει΄΄ το τερέν του Κλειστού, όπου και θα αποκτηθούν στοιχεία τεχνικής και τακτικής.
Η δύναμη θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο ΄΄ρυθμός και κίνηση ΄΄ .
Αν και οι απαιτήσεις της Κατηγορίας είναι υψηλές και πρωτόγνωρες για την ομάδα, εντούτοις όλοι θεωρούν, ότι με την ανάλογη πίστη,θέληση,πειθαρχία και συνεργασία όλων των τομέων που ασχολούνται με την ομάδα _ διοίκηση,προπονητές και παίχτριες _ θα ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες της Κατηγορίας και θα επιτευχθεί ο στόχος που είναι: η  γρήγορη παραμονή της ομάδας και η προώθηση νεαρών αθλητριών στην ομάδα.

Το ρόστερ της φετινής ομάδας αποτελείται:

Πασαδόροι:   Πλιάκα Βάσω,  Simona Iovcheva,  Παπαιωάννου Ασημίνα..
Κεντρικές:   Μπούσια Σόφη, Δίρβα Γιούλα, Τζιούργκανου Αλεξάνδρα
Ακραίες:   Κατσαρέ Κων/να, Μπούσια Χάιδω, Κασσελούρη Μαρία,Παναγιώτου Αννα,
Διαγώνιες:  Γκέτσιου Κατερίνα, Παπακώστα Σόφη,Ουσταμπασίδη Χρυσούλα
Λίμπερο:    Ζιάκου Ευγενία,   Αλμπάνη Σοφία..

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τη Τετάρτη και ώρα 9:00 στο κλειστό γυμναστήριο, πρώτη και για το νεοσύστατο αγωνιστικό τμήμα των Ανδρών.Ένα τμήμα το οποίο για πρώτη φορά θα συμμετάσχει με αγωνιστική μορφή στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας..

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ VOLLEYBALL ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Τη Τετάρτη και ώρα 2:00 στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ξεκίνημα και για το τμήμα Κορασίδων  – Παγκορασίδων, ένα τμήμα το οποίο αποτελείται από νεαρές αθλήτριες,( γεννημένες τα έτη ΄97,΄98,΄99) οι οποίες και θα στελεχώσουν τα συγκεκριμένα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου τη φετινή χρονιά….

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Συλλόγου. Όποια Αγόρια ή Κορίτσια Δημοτικού επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το συναρπαστικό άθλημα και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του σύγχρονου βόλεϊ από έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες Προπονητές,  να επικοινωνήσουν στο τηλ..6946008434
ή να έρθουν στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου να εγγραφούν άμεσα!!!

Add Comment