Ελασσονίτης συμμετέχει στο «THE VOICE» του ΑΝΤ1

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑΝΟΣ 1

Είναι ο νεαρός ερμηνευτής Θάνος Παπανικολάου, που κατάγεται από το Πύθιο Ελασσόνας και απόψε θα κάνει την εμφάνιση του στη δημοφιλή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 «THE VOICE»!
Ο 25χρονος τολμά και δοκιμάζει τις δυνάμεις του δημόσια σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μικρή πατρίδα», που αγαπά ιδιαίτερα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ταλαντούχο στο τραγούδι, αλλά και… «καλό παιδί»(σύμφωνα με αυτούς που τον γνωρίζουν καλύτερα), φιλότιμο, ευγενικό, άτομο με αμεσότητα και με ευαισθησίες. Δεν έχει κάνει ιδιαίτερες σπουδές στη μουσική και στο τραγούδι. Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από την περιοχή της Ελασσόνας, με εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ συνέχισε για κάποιο καιρό ως ερμηνευτής σε γνωστή μουσική σκηνή της Λάρισας.
Τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας διάφορα live.
Γνώστες του χώρου λένε πως εάν ο Θάνος Παπανικολάου ασχοληθεί περισσότερο με αυτό που αγαπάει, η εξέλιξη του είναι αναμενόμενη.
Πάντως, δεν περνάει απαρατήρητο πως στο facebook έχει γίνει δημόσια ομάδα για την υποστήριξη του ταλαντούχου Ελασσονίτη με τον τίτλο «Βλεπουμε Voice!!!!!!!!!!! Στηρίζουμε ΘΑΝΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!!», που ήδη έως τώρα έχει αποκτήσει εκατοντάδες μέλη.
Η συνέχεια επί της οθόνης στην εκπομπή «THE VOICE»…
[wpg_thumb]

Add Comment