Και η συγγραφέας Γιώτα Κούγιαλη στη βιβλιοθήκη Ελασσόνας

«Ξαναπάμε βιβλιοθήκη… παρέα με τους συγγραφείς;» για έβδομη Κυριακή

Ανακοινωση 1503015_html_m5240c0be

Την Κυριακή που πέρασε, η συγγραφέας κ. Γιώτα Κούγιαλη μπορεί να μας έκανε να διαμαρτυρηθούμε με το παιχνίδι του μουστακαλή παππού της αναγκάζοντάς μας να σηκωθούμε και να καθίσουμε κάμποσες φορές στη μοκέτα, αλλά μας αντάμειψε κάνοντάς μας να γελάσουμε με την πρώτη ατάκα του κόμικς της Αργοναυτικής εκστρατείας που είναι τόσο διαχρονικό και επίκαιρο. Κι όποιος θέλει να τη δει- κι όχι μόνο αυτή-να γελάσει αλλά και να προβληματιστεί, μπορεί να δανειστεί το κόμικς που η συγγραφέας δώρισε στη βιβλιοθήκη. Ευχαριστούμε την κ. Γιώτα Κούγιαλη και για την παρουσία της και για τη δωρεά της.
Την επόμενη Κυριακή στις 15/3/2015 συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας που οργανώσαμε και υλοποιούμε στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και την οικονομική στήριξη των χορηγών μας: τη Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος Α.Ε, τους Γιώτσα Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε Παραγωγή Τυροκομικών Προϊόντων, την Open pc των κ Στέφανου Κανώτα & Μπλιούμη Δημήτρη, την Αγρογνώση Ο.Ε των κ. Μπαρά Ιωάννη & Στέλιου Τσόγια και την ιδιοκτήτρια γραφείου λογοθεραπείας κ. Μικαέλα Ζιακούλη.
Καλεσμένη μας αυτήν την Κυριακή, η συγγραφέας κ. Ελένη Χριστούλα-Πατελοδήμου που θα μυήσει τα παιδιά στην τέχνη της ποίησης. Η κ. Ελένη Χριστούλα-Πατελοδήμου είναι νηπιαγωγός, κατάγεται από το Γερακάρι Αγιάς και ζει στη Λάρισα. Ασχολείται με όλα τα είδη λογοτεχνίας τα οποία κατά καιρούς έχουν βραβευτεί κιόλας και έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους όπως Πατάκης, Καστανιώτης. Είναι αντιπρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και μέλος του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου καθώς και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. Αγαπάει την παιδική ποίηση και ασχολείται ειδικά με αυτό το είδος το οποίο και προωθεί ως προεδρεύουσα της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
Η παρουσίαση θα γίνει 10.30π.μ.-11.45μ.μ και μπορούν να την παρακολουθήσουν μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν τα βιβλία και θέλουν να πάρουν μια γεύση της έκφρασης μέσα από την ποίηση. Σας περιμένουμε!!!!!!!
Η ομάδα εθελοντών «Πάμε βιβλιοθήκη»
Μπλιούμη Ελένη
Νταγιάννη Καίτη
Παναγιώτου Ευαγγελία
Σαράτσης Γεώργιος
Σερλέτη Ευθυμία

Add Comment