«Έφυγε» ξαφνικά 58χρονος Ελασσονίτης!

θάνατος

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΗΜ. ΠΑΛΙΑΔΑΜΟΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΠΑΛΙΑΔΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1Σοκ και μεγάλη συγκίνηση στην περιοχή της Ελασσόνας από τον αιφνίδιο θάνατο 58χρονου Ελασσονίτη, χθες το μεσημέρι. Πρόκειται για τον συνταξιούχο τραπεζικό Δημήτρη Σπυρ. Παλιαδάμο, που «προδόθηκε» από την καρδιά του, μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο.
Λίγο πριν το μεσημέρι, ο γνωστός Ελασσονίτης επισκέφθηκε το κτήμα φίλου του. Εκεί, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο. Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, για τις πρώτες βοήθειες. Διατηρώντας τις αισθήσεις του, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο ασθενής έφθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας…κατέληξε!
Η νεκροψία ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το πρωί.
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του άτυχου Τάκη Παλιαδάμου σόκαρε και ξάφνιασε τους Ελασσονίτες, που τον γνώριζαν καλά, αφού ήταν άτομο της «πιάτσας» στην καθημερινότητα της Ελασσόνας. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα Ελασσόνας, ενώ λίγο καιρό πριν συνταξιοδοτηθεί είχε διατελέσει και προϊστάμενος του Υποκαταστήματος Ελασσόνας.
Εξυπηρετικός, σοβαρός και υπεύθυνος στην υπηρεσία του, ιδιαίτερα αγαπητός και επικοινωνιακός με τον κόσμο, χαμογελαστός, άτομο χαμηλών τόνων, φίλος της καλής παρέας, χιουμορίστας, αλλά και άνθρωπος του μέτρου, χωρίς ιδιαίτερες καταχρήσεις.
«Μας ξάφνιασε ο θάνατος του Τάκη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Όλο γελούσε, ακόμα και στα δύσκολα…», δήλωσε χθες το μεσημέρι στην «Ε», συγκλονισμένος, φίλος του άτυχου τραπεζικού, που έφυγε τόσο πρόωρα.
Ο άτυχος Δημήτρης Παλιαδάμος άφησε πίσω τη σύζυγο του Καίτη(συνταξιούχο εκπαιδευτικό) και 3 γιούς, επιστήμονες και επαγγελματικά αποκαταστημένους(δικηγόρος, υπάλληλος της ALPHA BANK, ψυχολόγος στην Αστυνομία).
Η κηδεία του Δημήτρη Παλιαδάμου θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 4 το απόγευμα, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

Add Comment