«Ξαναπάμε βιβλιοθήκη… παρέα με τους συγγραφείς;» για τέταρτη Κυριακή

pame vivliothiki

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου η καλεσμένη μας κ. Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά στη βιβλιοθήκη, αφού η ηρωίδα του βιβλίου της η μαγισσούλα Φριντανίτα, τρώγοντας τα γράμματα, έκανε τις παγίδες «..γίδες» και τα μεγάλα «..γάλα» κι εμάς δεν κατάφερε να μας κάνει ούτε με «.ράμματα» ούτε να μας μεταμορφώσει με τα ξόρκια της!

Τέταρτη, στη σειρά, καλεσμένη του προγράμματος «Ξαναπάμε βιβλιοθήκη…παρέα με τους συγγραφείς;» που οργανώσαμε και υλοποιούμε στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας, αυτήν την Κυριακή 1 Μαρτίου, η συγγραφέας κ. Ελένη Αναστασοπούλου. Η Ελένη Αναστασοπούλου κατάγεται από το Αργυροπούλι Τυρνάβου και το Δίλοφο Κοζάνης. Ζει στη Λάρισα. Σπούδασε παιδαγωγικά στην Ελλάδα κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Έκτοτε, εκπαιδεύει κι εκπαιδεύεται, δια βίου, τόσο στο πεδίο της παιδαγωγικής όσο και στη λογοτεχνία. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία παιδαγωγικού περιεχομένου και δύο λογοτεχνικά.
Και λίγα λόγια για το βιβλίο της «Το μυστικό της Ερασμίας και του Έραλντ» που θα μας παρουσιάσει: Αρκετές φορές ανάμεσα στους ανθρώπους και συχνά αυθαίρετα, μπαίνουν εμπόδια, περιορισμοί και όρια. Όμως, οι δύο φίλοι, ο Έραλντ και η Ερασμία, με τη βοήθεια της φύσης, βρήκαν το μυστικό τρόπο να τα νικήσουν…Ήμουνα κι εγώ εκεί και με κέρασαν φακή μου είπανε το μυστικό, άκου τώρα θα στο πω… “Θα περάσεις τη γραμμή αν το θέλεις πάρα πολύ”
Η παρουσίαση θα γίνει 10.30π.μ.-11.45μ.μ και μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.
Μικροί μας φίλοι και φίλες, μπορείτε, αν το θέλετε πάρα πολύ, να πάρετε ένα μαξιλαράκι και να έρθετε στη βιβλιοθήκη, για να περάσουμε μαζί τη γραμμή και να μάθουμε το μυστικό του Έραλντ και της Ερασμίας! Σας περιμένουμε!!

Η ομάδα εθελοντών «Πάμε βιβλιοθήκη»
Μπλιούμη Ελένη
Νταγιάννη Καίτη
Παναγιώτου Ευαγγελία
Σαράτσης Γεώργιος
Σερλέτη Ευθυμία

Add Comment