Συνάντησαν την Καραλαριώτου γυναίκες του “επιχειρείν”

« Στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου γυναίκες που συμμετέχουν σε πρόγραμμα επιχειρηματικότητας»

Απόψεις για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου με 11 γυναίκες από διάφορες χώρες που συμμετέχουν σε σχετικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στη Λάρισα και την επισκέφτηκαν χθες στο γραφείο της
Πιο συγκεκριμένα, 11 γυναίκες από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Λετονία την Τουρκία, τη Φιλανδία, την Πολωνία αλλά και την Ελλάδα είχαν χθες, μέσα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συζήτηση πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι ένα τομέας που στηρίζω απαρέγκλιτα, όχι μόνο εκ του θεσμικού μου ρόλου άλλα όντας και η ίδια γυναίκα επιχειρηματίας. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους προγράμματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, δεδομένου ότι προσφέρουν όχι μόνο στην ανταλλαγή τεχνοκρατικών  απόψεων, αλλά και διότι συμβάλλουν στην ανταλλαγή κουλτούρας και πολιτισμού και βοηθούν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών χωρών».
Η κ. Καραλαριώτου δεν παρέλειψε να  αναφερθεί και στις ομορφιές του νομού Λάρισας και κάλεσε τις κυρίες να επιλέξουν την περιοχή μας ως μελλοντικό τουριστικό προορισμό, διανέμοντάς τους ταυτόχρονα  και διαφημιστικό υλικό. «Η υλοποίηση ανάλογων προγραμμάτων έχει να προσφέρει πολλά, αφού δεν γίνεται μόνο ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά ταυτόχρονα δίνεται ώθηση στην προβολή της περιοχής μας».

Add Comment