Προσκλητήριο συστράτευσης της Ν.Δ. στην Ελασσόνα

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΔ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (1) [1]

Προσκλητήριο συστράτευσης, αισιοδοξίας και πίστης για τη νίκη στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές έκαναν από την Ελασσόνα οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νομού Λάρισας, που έγινε χθες το μεσημέρι, στη σάλα του κέντρου «ΦΑΝΤΑΣΙΑ», παρουσία δεκάδων αυτοδιοικητικών και πολλών φίλων του κόμματος.
Στην αρχή της εκδήλωσης, που συντόνισε ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ελασσόνας κ. Φώτης Καραγκόγκος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, που κάλεσε τον κόσμο να υπερψηφίσει στις εκλογές τη Νέα Δημοκρατία, απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού που σκοπεύουν να εξαπατήσουν τους Έλληνες.
Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ελένη Αξιόγλου, Ζήσης Γρηγορίου, Θεοδώρα Κάλλα, Χρήστος Καλομπάτσιος, Χρήστος Κέλλας, Ιωάννα Κυρλόγλου – Κουτσογιαννούλη, Στέλλα Μπίζιου, Μαριάνθη Παπαδοπούλου, Απόστολος Παπαπαρίσης, Κων/νος Τζανακούλης, Μάξιμος Χαρακόπουλος έκαναν σύντομες τοποθετήσεις, μιλώντας για την κρίσιμη εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου.
Χαρακτηριστικά, τα λόγια των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο ακροατήριο των Ελασσονιτών:
«Σ΄ αυτή την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση δεν κινδυνεύουμε από κανένα κόμμα, πριν το δικό μας κόμμα. Να αφήσουμε το θυμό και να συστρατευθούμε όλοι σ΄ αυτό που αγωνιζόμαστε. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά έχουν και διαφορετικές σκέψεις, απόψεις και τοποθετήσεις και δεν θα τους εμπιστευτεί ο σοφός λαός που γνωρίζει. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό οδηγεί σε δύσκολες καταστάσεις για τους πολίτες αυτής της χώρας. Σ΄ αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Να μην επαναπαυόμαστε, θέλει αγώνα πόρτα – πόρτα ως την ώρα της κάλπης και τη νίκη. Υπάρχουν παράπονα, προβλήματα, έγιναν και λάθη, αλλά αναγνωρίζουμε τα λάθη και είμαστε εδώ παρόντες. Έρχονται καλύτερες μέρες, τα χειρότερα έχουν περάσει. Θα κερδίσουμε. Ψήφο όχι με βάση το θυμό αλλά τη λογική. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που ζούμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς. Η Ν.Δ. εγγυάται ένα ασφαλές μέλλον και υπερασπίζεται την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ενώ κάποιοι άλλοι μας καλούν να γυρίσουμε πίσω. Μπροστά στην κάλπη χρειάζεται ρεαλισμός, υπευθυνότητα και τόλμη. Όχι με φόβο, όχι με θυμό, αλλά με τη λογική. Στις εκλογές δεν «τζογάρουμε». Ο κόσμος δεν θα παρασυρθεί από το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το κλίμα που δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις ήδη ανατρέπεται. Οι εκλογές που έρχονται θα είναι ένα βήμα προς το μέλλον, θα επικρατήσει η λογική και θα κερδίσουμε!»
Στη χθεσινή κεντρική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Ελασσόνα έδωσαν το «παρών»:
Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρ. ευρωβουλευτής κ. Γ. Δημητρακόπουλος, ο πρ. βουλευτής κ. Ιωάν. Παπαδημόπουλος, ο πρ. αντινομάρχης Λάρισας κ. Δημ. Τσιουρής, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρ. Καραγιάννης, ο πρ. δήμαρχος Ολύμπου κ. Γ. Καστανάρας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δήμο Ελασσόνας κ. Βασ. Βαρνάς, ο αυτοδιοικητικός κ. Βασ. Μπατζηλιώτης, παλαιοί αυτοδιοικητικοί, ο παλαιός πολιτευτής κ. Γ. Μπίσμπας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νικ. Παλάσκας, κ.ά.

Add Comment