ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Η ΔΙΡΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!!
ΣΤΙΣ 29/8 ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Συλλόγου αποτελεί  αναμφισβήτητα αυτή  της Γιούλας Δίρβα στη Ελασσόνα!! Πρόκειται για μία μεγάλη έκπληξη από την ομάδα της Ελασσόνας και αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι της διοίκησης σκοπεύουν να δυναμώσουν και να  παρουσιάσουν ένα όσο το δυνατό πιο αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών..
Η ΔΙΡΒΑ έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες Α1 Εθνικής κατηγορίας όπως  Ολυμπιακό, Κηφισιά, Λάρισα, Πανελλήνιο, Κερατέα, Απολλώνιο, έχει 107 συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών και αποτελεί  μία  από τις καλύτερες κεντρικές παίχτριες στο Ελληνικό Βόλεϊ!!!
Η Δίρβα υπέγραψε για ένα έτος και όλοι στο Σύλλογο θεωρούν ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα.

..ΚΑΙ  ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ IOVCHEVA  & ΓΚΕΤΣΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!!

Σε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Σύλλογος της Ελασσόνας εντάσσοντας στο δυναμικό του και την νεαρή πασαδόρο SIMONA IOVCHEVA  από την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού !!!
Η SIMONA IOVCHEVA  είναι κόρη του γνωστού προπονητή Dimitri Iovchev και διακρίνεται για την καλή τεχνική κατάρτισή της, όπου και θεωρείται από τις καλύτερες πασαδόρους στο χώρο της Κεντρικής Ελλάδας!!  Η νεαρή παίκτρια αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και αποτελεί παίκτρια του Συλλόγου.
.
Η τρίτη των μεταγραφών αποτελεί η 33χρονη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΕΤΣΙΟΥ η οποία αγωνίζεται ως στη θέση της διαγώνιου και έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Ε.Α.Λ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, και  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ. Η εμπειρία της Γκέτσιου σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι η παραμονή της στα σαλόνια της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας..
Έτσι λοιπόν η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της . Στην ομάδα επίσης επιστρέφει και η νεαρή παίχτρια ΚΑΤΣΑΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ η οποία τη περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα της Ε.Α.Λ στην Α1 καθώς επίσης προωθήθηκαν και  από την ομάδα των Παγκορασίδων οι  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ..
Από την ομάδα αποχώρησαν οι ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ , η  ΚΙΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ η οποία ήταν δανεική από την Ε.Α.Λ,- όπως και η ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΙΑ για επαγγελματικούς λόγους.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29/8 και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Στις προθέσεις του Συλλόγου είναι η διεξαγωγή τουρνουά με ομάδες της Α1 και ομάδα από το εξωτερικό το οποίο και υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης της Ελασσόνας.

Θέματα #βόλλεϊ #ΓΣΕΕ #Ελασσόνα