Άδικη ήττα για τον ΓΣΕΕ στο βόλεϊ από τον Ακρίτα Καλαμάτας

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δεν κατάφερε να νικήσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Ελασσόνας τον ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στην ακριτική Καλαμάτα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής .
Η Ελασσονίτικη ομάδα έχασε με 3-2 σετ και παρόλο που ανέτρεψε την διαφορά των σετ απο 0-2 σε 2-2 σετ , εντούτοις η πίεση του αγώνα και ίσως η κούραση επηρέασαν την ομάδα στο ται-μπρεικ όπου και ηττήθηκε με 15-10!
Στο 1ο σετ η ομάδα του Βάιου Παναγιωτου προηγήθηκε με 24-20!!,και ενώ όλα έδειχναν την κατάκτηση του σετ ,η ολιγωρία και τα ΄΄φαλτσοσφυρίγματα΄΄του 1ου διαιτητή στέρησαν το σετ από τα κορίτσια του Γυμναστικού!
Στο  2ο σετ η Καλαματιανή ομάδα το κατέκτησε και αυτό οριακά με 25-22!
Στο 3ο και 4ο σετ το Ελασσονίτικο συγκρότημα απέδωσε πολύ όμορφο βόλεϊ και κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπου και τα κατέκτησε πολύ εύκολα με 25-17 και 25-14!
Στο τάι-μπεικ η Ελασσόνα αν και έχανε με 6-0 κατάφερε να καλύψει τη διαφορά να προηγηθεί με 8-6 .. κάπου εκεί όμως  η ψυχολογική και αγωνιστική πίεση ήταν μεγάλη με τον Ακρίτα να εκμεταλλεύεται τα λάθη και να κερδίζει το σετ με 15-10!
Για άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση η Ελασσονίτικη ομάδα ήταν εξαίσια σε όλους τους τομείς αλλά αφήνει μία πίκρα, ο τρόπος με τον οποίον χάθηκε το παιχνίδι, αφού ήταν ανώτερη της αντιπάλου της !
Τα σετ : 26-24,25-22,14-25,17-25, 15-10..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου) Πλιάκα,Ζιάκου, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Δίρβα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου. Ζ,, ΠΑπαδοπούλου . Ρ, Μπελαή, Αθανασιάδου,Παπακώστα..

*O αγώνας καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το διαδικτυακό κανάλι ΄΄ΕΛΑΣΣΟΝΑ TV ΄΄ του ΄΄ραδιο Ελασσόνας 88.4΄΄ με καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και σε περιγραφή του δημοσιογράφου κ. ΝΙΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΕΑ, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Γυμναστικού στην ακριτική Καλαμάτα!
Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί θερμά το ΄΄ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 88.4΄΄

καθώς και το δημοσιογράφο κο Νικούλη για τη μετάδοση του αγώνα,αφού τέτοιου είδους δραστηριότητες προβάλουν τον αθλητισμό της Ελασσόνας ,αλλά και την ίδια την πόλη!!

Add Comment