«Ζέσταναν» τους Ελασσονίτες τα «Πρωτοχρονιάτικα Ηχοχρώματα»

ΟΜΟΡΦΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ / ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε μια βροχερή και παγωμένη βραδιά, η όμορφη εκδήλωση – θεσμός με τον τίτλο «Πρωτοχρονιάτικα Ηχοχρώματα», που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας «ζέστανε» τους Ελασσονίτες, λίγο πριν φύγει το 2014.
Η γιορτή, ενταγμένη στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας, έφερε πολύ κόσμο στην κεντρική πλατεία της πόλης, κόσμο που …κάτω από ομπρέλες παρακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς και γεύτηκε την εξαιρετική σούπα του Άι-Βασίλη.
Εμφανίστηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας(υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημ. Τσιαβέ), η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας Δημ. Τσιαβέ(υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ευλαμπίας Ντούλα) και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης(υπό τη διεύθυνση της Αλίνας Πάσχου).
Ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας έδωσε βραβεία στις τρεις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες, που είναι: το μπαρ – καφέ «Mes Que Un Pub»(1ο βραβείο), το κατάστημα «Οικίας Αγαθά – Σαμόλαδος»(2ο βραβείο), και το αρτοποιείο «Άρτος – Γλυκό Χαλκίδη»(3ο βραβείο).
Τα βραβεία απένειμε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, πλαισιωμένος από το πρόεδρο του Εμπορικού Ελασσόνας Δημήτρη Οικονόμου και μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Ακόμη, μοιράστηκαν αρκετά δώρα.
Ξεχωριστή για 3η συνεχή χρονιά η παρουσία της Σχολής Μαγειρικής Τέχνης ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Λάρισας. Οι σπουδαστές της Σχολής, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού – σεφ Βασίλη Παναγούλη και του υποδιευθυντή Δημήτρη Γουργιώτη, φρόντισαν να ετοιμάσουν και να σερβίρουν την γευστική σούπα του Άι-Βασίλη, αποζημιώνοντας τον κόσμο …που άντεξε το κρύο και τη βροχή.

[wpg_thumb]

Add Comment