Δέσμευση Υπουργού Υγείας για το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ- ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Μ. ΒΟΡΙΔΗ

Επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας και συνάντηση εργασίας με τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τον βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστο Κέλλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βορίδης ενημερώθηκε για όλα τα ανοιχτά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του και τα οποία αφορούν τον ευαίσθητο χώρο της υγείας και τις υπηρεσίες στο δήμο Ελασσόνας, ενώ πιο συγκεκριμένα του ζητήθηκε η άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ένα αίτημα το οποίο ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε πως θα το εξετάσει θετικά.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον δήμαρχο Ελασσόνας τον φίλο υπουργό Υγείας στον οποίο και θέσαμε μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Ελασσόνας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί βρήκαμε ανταπόκριση και μια δέσμευση του υπουργού πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δώσει λύση το πρόβλημα της υποστελέχωσης, ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας σε ολόκληρη τη χώρα. Με διάλογο και επιμονή προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολούθως ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη για τη διάθεση που έδειξε να ακούσει και να δεσμευτεί τελικά για μια λύση στο θέμα του προσωπικού που τόσο ανάγκη έχει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Με τη σημερινή μου επίσκεψη είχα την ευκαιρία να τονίσω στον υπουργό πως στον καιρό της μεγάλης κρίσης, ο τομέας της υγείας αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η πολιτεία, όλοι μας, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους. Σημείωσα επίσης πως η πολιτεία θα πρέπει να αναγνωρίσει και να ανταμείψει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, με στόχο την ανακούφιση των πολιτών. Η συντεταγμένη πολιτεία οφείλει να στέκεται στο πλευρό τους. Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τον κ. Κέλλα για τη συμβολή του στην προώθηση των θεμάτων του δήμου μας».

Add Comment