Συζήτηση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα 2015 στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Φωτό: Γιάννης Μουκίδης

Σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2015 του Δήμου Ελασσόνας και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

2. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Γενική Συνέλευση της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

4. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας μουσικής και παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

5. Αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των οφειλών προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Απόδοση στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας της χρηματοδότησης ΚΑΠ μηνός Δεκεμβρίου 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση Τσαϊρια της Δ.Κ. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Σύσταση επιτροπής για την παραλαβή του έργου Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου ΚΤΕΛ και χρωματισμοί σιδηρών επιφανειών και κλήρωση του Δημοτικού Συμβούλου που θα συμμετέχει σε αυτή. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Έγκριση επανάληψης του πρόχειρου διαγωνισμού για μέρος της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του ΟΚΠΑΠ για το οποίο κρίθηκε άγονος. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

11. Παροχή γνωμοδότησης για την απαγόρευση βοσκής εντός τμημάτων του μοναστηριακού δάσους «Παληάσκα» που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

12. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έτος 2015. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

13. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην κ. Ελένη Σιαφαρίκα του Διονυσίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

14. Αντικατάσταση παραιτηθέντος εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημοσθένη Φακίτσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

15. Συγκρότηση της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

16. Συζήτηση για την πράξη «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Σημ: Τα σχετικά αρχεία έχουν αποσταλεί με e-mail σε όσους διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoselassonas.gr). Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα αναζητήσουν στην Γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Συνημμένα Αρχεία για τον Δήμο

  1. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ 2015
  2. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (Ι) 2015
  3. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ II 2015
  4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2015-ΠΙΝ.5Α
  5. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΑ 2015 με εισήγηση
  6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ 2015 με εισήγηση
  7. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015
  8. ΤEXNIKO 2015

Συνημμένα Αρχεία για τον ΟΚΠΑΠ

  1. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ 2015
  2. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (Ι) 2015
  3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2015-ΠΙΝ.5Α ΝΠ
  4. ΠΡOΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ 2015
  5. ΠΡOΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 2015
  6. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2015

Add Comment