Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελασσόνα

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

«Ραντεβού» με το αγαπημένο του κοινό δίνει στην Ελασσόνα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, ο ιδιαίτερα δημοφιλής Σωκράτης Μάλαμας, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες καλοκαιρινές του συναυλίες, ανά την Ελλάδα.


Ο Σωκράτης(…όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του), που ασκεί μοναδική γοητεία, έχοντας ένα κοινό(όλων των ηλικιών) που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μια παρέα που ολοένα και μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά, ο Σωκράτης Μάλαμας με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, άμεσος πάντα, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, θα εμφανιστεί στον υπαίθριο χώρο του «RIVER SIDE», σε μια όμορφη τοποθεσία της Ελασσόνας, μέσα στο πράσινο, στο 1ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Κοζάνης. Η τιμή του εισιτηρίου της συναυλίας είναι 15 ευρώ.
Τον γνωστό καλλιτέχνη θα συνοδεύει στο τραγούδι η Μαρίνα Δακανάλη, και οι μουσικοί: Κλέων Αντωνίου(ηλεκτρική κιθάρα), Θάνος Μιχαηλίδης(τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου(κοντραμπάσο), Νίκος Παραουλάκης(νέι, κιθάρα), Κυριάκος Ταπάκης(μπουζούκι, λαούτο).

Add Comment