«Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

ΜΑΕΣΤΡΟΣ Ο ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΤΗΣ

Με μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία συμμετέχει και τη φετινή χρονιά η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στις πλούσιες εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων και ο δήμος Φαρσάλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων θα παρουσιάσει ένα πλούσιο χορωδιακό πρόγραμμα επιχειρώντας να ταξιδέψει το φιλόμουσο κοινό της πόλης σε μια μουσική διαδρομή μέσα στο χρόνο ξεκινώντας από το βυζάντιο με ύμνους της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης, περνώντας από τα κράτη της κεντρικής Ευρώπης με ύμνους και γνωστά τραγούδια που κοινωνούν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου και καταλήγοντας στις όμορφες γειτονιές της πατρίδας μας από τη Θράκη και τη Μικρά Ασία μέχρι τα Επτάνησα και την Κρήτη με διάφορα κάλαντα.
Τη χορωδία πλαισιώνει μικρό ορχηστρικό σύνολο αποτελούμενο από καταξιωμένους μουσικούς. Συμμετέχει η χορωδία του 4ου δημοτικού σχολείου Φαρσάλων.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

[wpg_thumb]

Add Comment