Μέλος της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ υπέρ της πρότασης Παπανδρέου

Παύλος Κονδυλίδης: «Τάσσομαι υπέρ της πρότασης του Γ. Α. Παπανδρέου»!
ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: «ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ»
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ

«Τάσσομαι υπέρ της πρότασης του Γ.Α. Παπανδρέου»! Είναι μια δημόσια τοποθέτηση του γνωστού Ελασσονίτη, για χρόνια γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Ελασσόνας και σήμερα μέλους της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Παύλου Κονδυλίδη, που τάσσεται υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου και συνοδεύεται από σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συνεργατών του.
Η συγκεκριμένη δημόσια τοποθέτηση του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, στην επαρχία Ελασσόνας και στο Νομό Λάρισας, αναμένεται να ανοίξει κύκλο συζητήσεων στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αποκλείονται και πιθανές αντιδράσεις από στελέχη του Κινήματος.
Αναλυτικά, η δημόσια τοποθέτηση του κ. Παύλου Κονδυλίδη είναι:
«Τάσσομαι υπέρ της πρότασης του Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Γιατί είναι η μοναδική που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Από τον ευτελισμό που υπέστη το ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους κολλητούς του που ρίξανε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και συνεργάζονται με όλα τα ακροδεξιά στοιχεία.
Σύντροφοι, όσοι πιστεύετε στην Δημοκρατική παράταξη που
λέγεται ΠΑΣΟΚ ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας πάνω σε αυτή
την πρόταση που μας εκφράζει πιστεύω όλους και να ξαναδώσουμε ζωή στην Παράταξη που λέγεται ΠΑΣΟΚ.
Η χώρα μας χρειάζεται, γιατί είναι η μόνη Παράταξη που μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.
Εμπρός λοιπόν ας το κάνουμε για να φύγουν όλοι αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήταν ποτέ».
Ακολουθούν, τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόταση του, πρόταση που, όπως τονίζει ο ίδιος ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «αφορά στην πορεία και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικού φορέα που έχει ταυτιστεί με τους αγώνες του Ελληνικού λαού, για τη Δημοκρατία και την Αλλαγή του τόπου – και τα τελευταία χρόνια, με την ανάληψη του βάρους για την αντιμετώπιση της κρίσης, που σε κάθε περίπτωση δεν του αναλογούσε».

Add Comment