Νίκη με εξαιρετική απόδοση για τον Π.Ο. Ελασσόνας

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νίκη, που συνοδεύτηκε με εξαιρετική απόδοση, για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε της μαχητικής ομάδας της Νεάπολης με 3-0. Η ομάδα της Ελασσόνας κατάφερε από την αρχή να μπει δυνατά στον αγώνα και να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με κύριο στοιχείο την ομαδικότητα και το συνεχές «πρέσσινγκ», που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για τους φιλοξενουμένους. Η ομάδα του Θανάση Γκαδρή, είχε δύναμη, πάθος για τη νίκη, παίζοντας θεαματικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ και δίκαια καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.
Για τους Ελασσονίτες, η νίκη επί της Νεάπολης είναι νίκη ψυχολογίας και αισιοδοξίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα Λάρισας.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ:

15΄: Σέντρα του Λίκα, η μπάλα βρίσκει τον Τζήκα, που από καλή θέση με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
29΄: Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από τον Νόκα της Νεάπολης, που αναγκάζει τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια με ωραία προσπάθεια.
31΄: Κεφαλιά του προωθημένου Καζάκη, από ωραία θέση, φεύγει μόλις άουτ.
34΄: Έξυπνη σέντρα του Ματούλα και ο έμπειρος Καζάκης με κεφαλιά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
37΄: Νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο δαιμόνιος Ματούλας ξεφεύγει από τους αμυντικούς της Νεάπολης και το σουτ που κάνει, διώχνει πάνω στη γραμμή της εστίας ο Συμεωνίδης.
39΄: Δυνατό σουτ του Ματούλα φεύγει άουτ.
47΄: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, η μπάλα στα πόδια του Τζήκα, που περνάει και τον τερματοφύλακα και με σουτ γράφει το 2-0 .
50΄: Νέος πετυχημένος συνδυασμός Ματούλα – Τζήκα, το σουτ του Τζήκα αρχικά βρίσκει την κόντρα παικτών της Νεάπολης και το νέο σουτ που κάνει φεύγει άουτ.
51΄: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, που ξεφεύγει από τα αριστερά και ο πορτιέρο της Νεάπολης Μπατζιόλας διώχνει σε κόρνερ.
54΄: Ωραίο σουτ του Λόλα, διώχνει σε κόρνερ ο Μπατζιόλας.
56΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν ο Ζησάκης εκτελεί φάουλ και με ωραία προσπάθεια διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ Γκουτζουρέλας.
60΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν μετά από σέντρα του Γκαμπέτα, ο Καραμάνος σε σουτ εξ επαφής, αλλά διώχνει ο τερματοφύλακας Μπατζιόλας.
80΄: Νέα σέντρα του Γκαμπέτα, η μπάλα στα πόδια του Καραμάνου, ο τερματοφύλακας της Νεάπολης προλαβαίνει και διώχνει…έξω από την περιοχή. Μετά από υπόδειξη του επόπτη, ο διαιτητής δείχνει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα Μπατζιόλα των φιλοξενουμένων.
Η Νεάπολη είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της, έτσι τη θέση του αποβληθέντος τερματοφύλακα πήρε ο Παπαχρήστος.
81΄: Ωραία πάσα – σέντρα του Καραμάνου, η μπάλα στα πόδια του εξαιρετικού Τζήκα, που με σουτ – πλασέ γράφει το τελικό 3-0 .

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαστοροδήμος, Αθανασούλας, Θωμάς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Π.Ο.Ε. (Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα (83΄ Καραγιάννης), Μπούσιας, Καζάκης, Λόλας, Ντούφας (80΄ Παπαδήμος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας (85΄ Καλύβας).

ΝΕΑΠΟΛΗ(Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Σιγκούνας, Κόλα(71΄ Μπουτακίδης Ανέστης), Συμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας, Καραπέτσας, Σπανός, Κότσιρας(46΄ Τασιούλης), Νόκας(46΄ Ζησάκης), Παπαχρήστος.

Add Comment