“Άγριο χαράτσωμα” από το Δήμο Ελασσόνας καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Άλλη μία απόδειξη έρχεται να προστεθεί για το ρόλο που παίζει η τοπική διοίκηση στην προώθηση της πολιτικής των κυβερνήσεων- Ε.Ε. για το ξεζούμισμα των λαϊκών στρωμάτων.
Δεν φτάνουν τα βάσανα για τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης και των χωριών του δήμου μας, με τη βαριά φορολογία, την όλο μειωμένη αγοραστική ικανότητα και λαϊκή κατανάλωση, την απειλή των χρεών και του λουκέτου στα μαγαζιά τους, ήρθαν και τα ραβασάκια από τη δημοτική αρχή Ευαγγέλου, ακολουθώντας την πεπατημένη φορομπηχτική πολιτική της προηγούμενης διοίκησης και τώρα αξιωματικής αντιπολίτευσης Πασχόπουλου, που δεν αμφισβητεί ούτε ο κ. Βαρνάς που αντιπολιτεύεται με τα χαρτιά της «διαφάνειας» και της «υγιούς λειτουργίας» του Δήμου, αφήνοντας απ’ έξω την ουσία της πολιτικής που εφαρμόζεται.
Η αγανάκτηση, ο θυμός που νιώθουν οι μικροί επιχειρηματίες καθώς λαμβάνουν τις επιστολές από το Δήμο, όπου τους ζητείται να καταβάλουν το τέλος 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων τους από το 2009 και μετά, πρέπει να μετατραπεί σε οργανωμένο αγώνα ανυπακοής και διεκδίκησης της κατάργησής του.
Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάργηση του συγκεκριμένου τέλους και θα ζητήσει ξανά στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση να συζητηθεί το θέμα.
Πίσω από τις φωτογραφίες, τις συναντήσεις, τα λούστρα και τα ωραία λόγια για την ανάπτυξη του τόπου, κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα. Ο λαός της περιοχής μας να οργανώσει την πάλη του, να ανακόψει τα χειρότερα που έρχονται, μακριά από τους λεγόμενους αυτοδιοικητικούς τοπικούς εφαρμοστές και διαχειριστές της πολιτικής που φορτώνει όλα τα βάρη πάνω του.
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ελασσόνας

Add Comment