Εργαστήριο από την ΑΕΝΟΛ στην Ελασσόνα

PROSKLISI [8]

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΑΕ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. Α.Ε., στα πλαίσια υλοποίησης του Άξονα 4 «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) και ειδικότερα του μέτρου 421 «Διατοπική και  Διακρατική  Συνεργασία» υλοποιεί τη διακρατική συνεργασία με τίτλο «Γεύσεις της φύσης – Γεύσεις του πολιτισμού». Εκτός της εταιρείας μας συμμετέχουν στην διακρατική συνεργασία οι ομάδες τοπικής δράσης ”APARE”  και  ”Ventoux”  από Γαλλία  και  “Comunità Savonesi Sostenibili” και “Le strade della cucina bianca, del vino, dell’olio, dell’ortofrutta della tradizione ligure”  από Ιταλία.
Η διακρατική συνεργασία που υλοποιείται προβλέπει στα πλαίσια της ΔΡΑΣΗΣ 2  την  διοργάνωση τριών (3) εργαστηρίων  ανταλλαγής καλών πρακτικών,  με συμμετοχή εκπροσώπων οικονομικών τοπικών φορέων και  εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.
Η εταιρεία μας θα διοργανώσει την Πέμπτη 13/11/2014 στις 9.30 π.μ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας στην Ελασσόνα το Εργαστήριο με τίτλο: “Η ανάπτυξη των εμπορικών κυκλωμάτων χωρίς μεσάζοντα, κινητοποίηση των τοπικών αγορών, ο ρόλος των τοπικών φορέων, ο ρόλος των τουριστικών επαγγελματιών, κ.λπ. ” 
Το σεμινάριο καλούνται να το παρακολουθήσουν οι τοπικοί φορείς, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, επαγγελματίες του τουρισμού κ.λ.π..
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα και όσοι θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από τους ευρωπαίους εταίρους μας καινοτόμες πρακτικές πάνω στη διακίνηση των τοπικών προϊόντων.

Add Comment