Ανοίγει δρόμους το Motocross στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 1η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ – ΤΑ «ΕΥΣΗΜΑ» ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - Ε. 1 [18]

Όμορφες και ασυνήθιστες για την περιοχή εικόνες, με την αδρεναλίνη στα ύψη, στην πίστα του Ευαγγελισμού Ελασσόνας, που φιλοξένησε πρόσφατα την 1η φιλική Συνάντηση Motocross, προσφέροντας συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.
Οι άνθρωποι της «οικοδέσποινας» Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Ελασσόνας (ΜΟ.Λ.Ε), «έτρεξαν» το τελευταίο διάστημα και φρόντισαν για το καλύτερο αποτέλεσμα και βέβαια κατάφεραν να δείξουν με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική που έχει η συγκεκριμένη πίστα για την ανάδειξη του Motocross και την προβολή της περιοχής.
Οι αγώνες είχαν τον χαρακτήρα επίδειξης και προπόνησης, ενώ οι αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας, που βρέθηκαν στον Ευαγγελισμό, αντάλλαξαν εμπειρίες και συζήτησαν για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.
Ενδεικτικά, να θυμίσουμε ότι στην πίστα του Ευαγγελισμού Ελασσόνας βρέθηκαν αθλητές από Λαμία, Μεσολόγγι, Κοζάνη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Γρεβενά, Κατερίνη, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Δεσκάτη, Λάρισα και βέβαια από την περιοχή της Ελασσόνας.
Προηγήθηκε αγιασμός για το επίσημο ξεκίνημα της πίστας, ενώ η πρώτη συνάντηση Motocross ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις και απονομές.
Το παρών στους αγώνες έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Διονύσης Μπαλούκας και Στέργιος Στούπας, που με τη σειρά τους φρόντισαν να συγχαρούν τους διοργανωτές για τις άοκνες προσπάθειες τους, προσπάθειες που ανοίγουν δρόμους γενικότερα για την περιοχή Ελασσόνας και όχι μόνο.
Παρά τον άστατο και βροχερό καιρό, δεκάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην περιοχή για να ζήσουν από κοντά συγκινήσεις που προσφέρει το σπορ και να θαυμάσουν την δύναμη που κρύβουν οι δύο ρόδες, αλλά και τις προσπάθειες των αναβατών – αθλητών. Ελπιδοφόρα χαρακτηρίζεται η προσέλευση των θεατών για επόμενες αντίστοιχες διοργανώσεις.
Όπως και νάχει, τα «εύσημα» για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευαγγελισμού ανήκουν στην Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για σημαντικά πράγματα στο κοντινό μέλλον.

[wpg_thumb]

Add Comment