Εύκολη νίκη για τις παγκορασίδες του ΓΣΕΕ

3-1 ΣΕΤ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

παγκορασιδες γσεε

Αποδίδοντας όμορφο βόλεϊ κατά διαστήματα η ομάδα των παγκορασίδων επιβλήθηκε της αντιπάλου της, ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, με 3-1 σετ.
Οι μικρές αθλήτριες της Ελασσόνας κέρδισαν εύκολα τα πρώτα 2 σετ, ενώ στο 3ο σετ με ανανεωμένη εξάδα και ενώ προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια, εντούτοις χαλάρωσαν και κάποια λάθη κυρίως στην επίθεση, έδωσαν την δυνατότητα στον αντίπαλο να κερδίσει το σετ με 29-27.
Στο 4ο όμως σετ οι παίκτριες της Άννας Παναγιώτου επανέφεραν την απόδοσή τους στα επίπεδα των δύο πρώτων σετ και με όπλο το καταπληκτικό σέρβις επιβλήθηκαν εύκολα με 25-14 χαρίζοντας στο σύλλογο τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα.
Για άλλη μια αγωνιστική όλες οι παίκτριες προσπάθησαν και απέδωσαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, με τις Λέκκα, Λανάρη Σταυρούλα, Καζαντζή και Διβράμη να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα. 
Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται από αθλήτριες με πολύ ταλέντο και σίγουρα είναι θέμα χρόνου να ΄΄δέσει΄΄ η ομάδα , αφού τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες αποδίδουν περίφημα.
Σίγουρα πρόκειται για άλλη μία εξαίρετη ΄΄φουρνιά΄΄ αθλητών όπως παραδοσιακά η ομάδα δημιουργεί και σίγουρα ο Σύλλογος μπορεί να περιμένει πολλά στο μέλλον!
Τα σετ του αγώνα:
25-11,25-13, 27-29, 25,14..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου Άννα) Μπαλογιάννη, Λέκκα, Διβράμη,Χατζηβασίλη,Πίγκα,Λανάρη Στ, Κορακίδη,Καζαντζή,Γεωργιάδη,Γκρούμτζια,Γιαγκούλα,Τσιγγέλη, Λανάρη Αθ.

Add Comment