Γ. Πασχόπουλος: “Ας μην ξεχνάμε ποιοι έφεραν τις κατασκηνώσεις”

ΦΩΤΟ - ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ [1]

Την ενόχλησή του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα της παραχώρησης των κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού στο Δήμο Ελασσόνας από το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου εκφράζει με επιστολή του στην εφημερίδα “Ελευθερία” ο πρώην δήμαρχος κ. Γιώργος Πασχόπουλος.
Στην επιστολή του ο κ. Πασχόπουλος τονίζει τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χαρακόπουλος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, για να υπογραφεί η απόφαση παραχώρησης από τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο.
Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο κ. Ευαγγέλου αποφεύγει γενικώς να αναφέρεται στο έργο του προκατόχου του, είτε επειδή δεν το γνωρίζει, είτε επειδή δε θέλει να ανεβάσει τον πήχυ. Ο χρόνος θα δείξει…

Η επιστολή Πασχόπουλου έχει ως εξής:

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Σε προχθεσινή δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου Νίκος, αναφερόμενος στην παραχώρηση των μαθητικών κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού στο Δήμο Ελασσόνας, ανέφερε ότι υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου στο οποίο βοήθησαν κάποιοι παράγοντες. Επειδή οι παράγοντες έχουν ονοματεπώνυμο οφείλω να ενημερώσω το κοινό ότι το θέμα αυτό απασχόλησε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή με επιμονή γιατί το θεωρεί κομβικό σημείο για την ανάδειξη του Ολύμπου και με τη βοήθεια του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Χαρακόπουλου και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Αγοραστού, υπογράφηκε από τον τότε Υπουργό Παιδείας στις 12/5/2014 η παραχώρηση των κατασκηνώσεων στο Δήμο Ελασσόνας. Απλώς η φωτογραφία που σας αποστέλλουμε δεν δόθηκε στην δημοσιότητα λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.

Γιώργος Πασχόπουλος

Add Comment