Ξεκίνησαν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΓΣΕΕ

mini volley

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, οι οποίες λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 19:15-20:15 μμ. στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας. Έλα και συ στο όμορφο αυτό άθλημα του βόλει!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΕΑΛ ΣΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά προετοιμασίας στην Ελασσόνα με τη συμμετοχή των ομάδων ΕΑ.ΛΑΡΙΣΑΣ, Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ και ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΕΑΛ αφού κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με 2-0 σετ.
Στο 3ο παιχνίδι οι ομάδες της Ελασσόνας και της Νίκαιας ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σετ.

Τα σετ:
ΕΑΛ – ΝΙΚΑΙΑ : 2-0 (28-26, 25-23)
ΕΑΛ – ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 2-0 ( 25-17, 25-18).
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : 1-1 (18-25, 25-15).

Ήταν ένα δυνατό τεστ για τις ομάδες όπου και οι τρεις προπονητές, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και με την ομάδα της ΕΑΛ να δείχνει πιο έτοιμη, αφού κατά διαστήματα απέδωσε καλό βόλεϊ.

Η ομάδα της Νίκαιας έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ενώ η ομάδα της Ελασσόνας, αν και έκανε πολλά λάθη – κυρίως σε προσωπικό επίπεδο- εντούτοις κατά διαστήματα έδειξε καλό πρόσωπο και σίγουρα είναι θέμα χρόνου με δουλειά στο γήπεδο, να “δέσει” η ομάδα, αφού ήταν το 2ο φιλικό παιχνίδι και το πρώτο, με ολοκληρωμένο ρόστερ αφού συμμετείχε και η Κιούση.

Add Comment