ΕΥΑΓΓΕΛΌΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τις εγκάρδιες ευχές τους για επιτυχία απέστειλαν στο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας και ο πρόεδρός του κ. Δημ. Οικονόμου, με την ευκαιρία της συγκρότησης της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δήμο Ελασσόνας.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του Συλλόγου συγχαίρει τον κ. Ευαγγέλου για την ανάληψη των καθηκόντων του, δηλώνει τη στήριξη του ίδιου προσωπικά αλλά και του Συλλόγου στη νέα Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου και εκφράζει την πίστη του ότι ο νέος Δήμαρχος “θα τιμήσει στο έπακρο την εμπιστοσύνη που του έδειξε η συντριπτική (!) πλειοψηφία των πολιτών της Ελασσόνας”.

Με τέτοιες επιστολές, πώς να μην ενθουσιαστεί ο κ. Ευαγγέλου…; Εξ ου και η ανακοίνωση του γραφείου τύπου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής ο Εμπορικός Σύλλογος

Επιστολή στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, την οποία υπογράφει για λογαριασμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δημήτρης Οικονόμου, με την οποία του εκφράζει την απόφασή του να στηρίξει το έργο της νέας δημοτικής αρχής και να συνεργαστεί μαζί του προς όφελος των πολιτών του Δήμου.

Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας ανακοινώνει πως ορίζει ως εκπροσώπους του στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας τους κκ: Οικονόμου Δημήτρη, Τσάτσου Κλαίρη και Κίτσα Αχιλλέα.

Επισυνάπτονται οι δυο σχετικές επιστολές:

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Εμπορικος Σύλλογος Ελασσόνας για Επιτροπή Διαβούλευσης

Θέματα #Δημήτρης Οικονόμου #Εμπορικός Σύλλογος #Νίκος Ευαγγέλου #πρόεδρος