“Με το δεξί” ο ΠΟΕ στο πρωτάθλημα ΕΠΣΛ

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΣΥΚΕΑ 3-1
του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με «το δεξί» μπήκε ο Π.Ο. Ελασσόνας στους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΛ, αφού επικράτησε με 3-1 της Συκέας.
Ο αγώνας ήταν δυνατός, με μαχητικότητα από τους «ορεξάτους» ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με γκολ, με χαμένες ευκαιρίες τόσο από τον γηπεδούχο Π.Ο.Ε. όσο και από την φιλοξενούμενη Συκέα, αγώνας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που τον παρακολούθησαν (…λόγω και του τοπικού χαρακτήρα του).

ΤΑ ΓΚΟΛ:
1΄: Γκολ …με το «καλημέρα» για τον Π.Ο.Ε., που μόλις στην πρώτη του επίθεση, το έξυπνο σουτ του Καραμάνου κατέληξε στη δεξιά γωνία των τέρματος των φιλοξενουμένων, γράφοντας το 1-0 .
21΄: Εκτέλεση φάουλ – σουτ από τον Σισμανίδη, ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της Συκέας και ο καιροφυλακτών Λίκα με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0 .
30΄: Εκτέλεση φάουλ – σουτ από τον Καραλή της Συκέας αποκρούεται προσωρινά από τον γκολκήπερ του Π.Ο.Ε. και στην επαναφορά της μπάλας ο Ζιώζιας Ν. με σουτ γράφει το 2-1.
66΄: Ωραία ομαδική προσπάθεια και αντεπίθεση του Π.Ο.Ε., και από αριστερά ο νεοεισελθών Ντούφας, με σουτ πλασέ γράφει το 3-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Λίκα, Καραμάνος(2), Νταμπόσης, Ντούφας(Π.Ο.Ε.) και οι Παληγιάννης, Καραλής, Ραπτοτάσιος, Μπέλτσιος, Ζιώζιας Ν.(Συκέα).

[wpg_thumb]

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των κ.κ. Γκρέτση και Νίκζα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γκαδρής): Λαζαρίδης, Γκανάτσιος, Νταμπόσης, Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Λίκα(88΄ Αθανασέλος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας(62΄ Ντούφας).

ΣΥΚΕΑ(Δριστέλλας – Οικονόμου): Στάμος, Χασιώτης, Καρατζιόλης, Παλάσκας, Τέλιος, Μόκας(45΄ Κουζιώνης), Ζιώζιας Ν.(80΄ Βασιλόπουλος), Ραπτοτάσιος, Παληγιάννης, Μπέλτσιος, Καραλής(84΄ Καρέλας.

Add Comment