Σε σχολεία της Ελασσόνας ο Νίκος Ευαγγέλου

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
– Η Πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει τους εκπαιδευτικούς

Αγιασμός σχολική Χρονιά 2014

Σε σχολικές μονάδες της Ελασσόνας βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Ευαγγέλου, αμέσως μετά τον αγιασμό, δήλωσε:

«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και στις οικογένειές τους καθώς επίσης και στο εκπαιδευτικό προσωπικό καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία και επίτευξη των στόχων που θα θέτει ο καθένας.

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται. Η κρίση έχει αγγίξει ολόκληρη την κοινωνία και οι συνέπειές της στο χώρο της εκπαίδευσης είναι μεγάλες. Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα να βρεθούμε στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των οικογενειών που δοκιμάζονται κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε.

Θα ήθελα σήμερα να σταθώ ιδιαίτερα στον ρόλο των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αν και έχουν υποστεί τεράστιες περικοπές στις αμοιβές τους, αυτοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μόρφωση των παιδιών μας. Η πολιτεία οφείλει να τους αποκαταστήσει.

Επίσης θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά από τη μια στα πρωτάκια που ξεκινούν σήμερα το μεγάλο ταξίδι στη γνώση, ευχόμενος αυτό να είναι συναρπαστικό και αποδοτικό. Από την άλλη, θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές της τρίτης Λυκείου να δουν στο τέλος αυτής της χρονιάς τους κόπους των προσπαθειών τους να αμείβονται και τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους».

Add Comment