3 υπερτυχεροί του “σκρατς” στην Ελασσόνα

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΧΕΙΟ – 3 ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Βροχή» «σκρατσ» στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή, αφού οι μόνιμοι και περιστασιακοί φίλοι του τζόγου…δεν άφησαν στο παράπονο και το νέο στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι «ξυστό» της «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.», κάτι βέβαια που γίνεται και σ΄ όλη τη χώρα.
Μανιωδώς, καθημερινά, οι Ελασσονίτες και όχι μόνο «σκρατσαρίζουν», ακολουθώντας το σλόγκαν – συμβουλή: «Δοκίμασε και εσύ, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει το επόμενο ΣΚΡΑΤΣ!!».
Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τα κέρδη του παιχνιδιού, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Ελασσόνας, που μέσα σε διάστημα σχεδόν ενός μηνός μοίρασε σε 3 τυχερούς 10.000 ευρώ, κάνοντας «σκρατσ» σε στιγμιαία λαχεία των 5 ευρώ(«ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ»)! Πρόκειται για το πρακτορείο του Γιώργου Ελευθ. Καραγιώργου(6ης Οκτωβρίου 89, στην κεντρική πλατεία), με τους τυχερούς να είναι από την Ελασσόνα, τη Γαλανόβρυση αλλά και ένας από άλλη περιοχή, που βρέθηκε περαστικός από την πόλη, φροντίζοντας να κάνει «σκράτσ» και …να «ζεστάνει» την τσέπη του.
Πάντως, η είδηση για τα συνεχόμενα 10χίλιαρα που μοίρασε το πρακτορείο «απλώθηκε» στα «στέκια» της πόλης και της γύρω περιοχής και δεν είναι λίγοι αυτοί που σπεύδουν στα πρακτορεία για να προκαλέσουν την «θεά τύχη», ελπίζοντας και οι ίδιοι σε κάποια αντίστοιχη επιτυχία.
Άλλωστε, όπως φροντίζει να λέει από παλιά ο σοφός λαός, «η τύχη είναι τυφλή» και …«η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», ιδίως στις εξαιρετικά δύσκολες και τόσο περίεργες εποχές που βιώνει σήμερα ο κόσμος.

[wpg_thumb]

Add Comment