Βραδιά με Γιώργο Σαρρή – Λουκία Βαλάση στην Τσαριτσάνη

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 9 μ.μ.
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με Ελληνικά και Μεσογειακά «χρώματα» διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης, την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης, έχοντας καλεσμένους δύο γνωστούς καλλιτέχνες, τον Γιώργο Σαρρή(γνωστό ως πρώην «Ζιγκ Ζαγκ») και την Λουκία Βαλάση.
Οι δύο ερμηνευτές θα ταξιδέψουν το κοινό με τραγούδια μεγάλων συνθετών αλλά και τραγούδια της Σμύρνης, λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά καθώς και τραγούδια με αναφορά στη θάλασσα.
Μαζί με τα ωραιότερα της Ελληνικής μουσικής, όπου ο Τσιτσάνης κι ο Καλδάρας αγκαλιάζονται και τα λένε με το Σαββόπουλο, το Χατζιδάκι, το Θεοδωράκη και τον Άκη Πάνου, θα ακουστούν και τραγούδια Τούρκικα, Ισραηλίτικα, Ισπανικά ζωντανεύοντας ατμόσφαιρες από υπέροχα ιδιαίτερα καλοκαιρινά βράδια στη Μεσόγειο!
Με πολύ καλούς μουσικούς στην μπάντα που τους συνοδεύει θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά και καινούργια τραγούδια τους.
Ο Γιώργος Σαρρής, είναι από τους ιδρυτές των ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ, κεντρικός τραγουδιστής και δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών του θρυλικού συγκροτήματος(Νάι, Νάι, Φύσηξε έρωτας, Αγάπη του καλοκαιριού, Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω κλπ.). Έχει στο ενεργητικό του 15 δίσκους, από τους οποίους οι 6 έγιναν χρυσοί και οι 5 πλατινένιοι, χιλιάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και πολλές περιοδείες στο εξωτερικό σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Επίσης ως δημιουργός έχει γράψει τραγούδια για τη Γλυκερία, το Γιώργο Νταλάρα και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. Τώρα συνεργάζεται επί σκηνής με τη Λουκία Βαλάση.
Η Λουκία είναι νέα ανερχόμενη τραγουδίστρια, δεξιοτέχνης μουσικός και τραγουδοποιός, που εντυπωσιάζει τόσο με την εκφραστική ερμηνεία της, τραγουδώντας Ελληνικά, Τούρκικα, αλλά και άλλων χωρών της Μεσογείου τραγούδια, όσο και με το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι. Το 2010 τραγουδούσε στο πλευρό της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα και του Γιώργου Θεοφάνους. Έχει συνεργαστεί επίσης με αξιόλογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως τη Γιώτα Νέγκα, τα Παιδιά της Πάτρας κ.α. Η Λουκία Βαλάση έχει βραβευτεί από την Ομοσπονδία Ευρώπης για την προσφορά της στην Ελληνική μουσική το 2009 στο Μόναχο και αφιέρωσε γράφοντας στίχους-μουσική ένα τραγούδι. 
Πρόσφατα συνέθεσε τη μουσική για την κινηματογραφική ταινία Αγγλο- Ελληνικής παραγωγής (Ο Χειμώνας) που την καταξιώνει διεθνώς, δίνοντας δικά της τραγούδια σε ξένους καλλιτέχνες, όπως τη γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια SEVVAL SAM .
Η είσοδος στην εκδήλωση της Τσαριτσάνης ορίστηκε στα 3 ευρώ.

Add Comment